Svaštara

Najčarobniji znak Zodijaka: Temperamentna kombinacija žilavosti i hladnokrvnosti

On je kombinacija žilavosti, hladnokrvnosti i poniznosti. On uživa u izazovima. Neovisan je, brižan, ali i samopouzdan i osjeća puno više emocija od prosječne osobe.

Djevojka - Astrosudbina.com

Ovaj znak je strastven i intenzivan i mnogi drugi znakovi zodijaka su privučeni njime. Magnetično djeluje na sve osobe koje mu se nađu u blizini. Život s njim može biti nevjerojatno vrijedan i zabavan, prenosi Atma

On je – Škorpion!

Ovaj znak je sasvim čaroban i mnogi drugi znakovi zodijaka su privučeni njime. Magnetično djeluje na sve osobe koje mu se nađu u blizini, ima privlačnu i neodoljivu energiju.

On je strastven i intenzivan i kada voli, voli duboko i strastveno. Ima mnogo za ponuditi u vezi, a život i ljubav s njim može biti nevjerojatno vrijedan i zabavan.

On je sposoban magnetski očarati svog ljubavnog partnera i pokazati svoju strast, ali isto tako doživljava erupcije posesivnosti i ljubomore.

Koji znak zodijaka može potaknuti Škorpiona da ukroti svoju tamnu stranu?

Škorpion i Riba
Ukoliko je Riba spremna biti čvrsta, ovaj par može biti jaka duhovna i fizička sila. Škorpionova snažna strast je poput droge Ribi koja se želi upuštati u svoje fantazije.

Riba će morati očvrsnuti kako bi se mogla nositi s Škorpionovom ljubomorom i proračunatim manipulacijama, a možda bi čak trebali živjeti odvojeno kako bi mogli ostati zajedno. Ta veza graniči s duhovnim, intuitivnim i tajanstvenim. Visoka energija, intenzivan par.

Škorpion i Vodenjak
Škorpion će zahtijevati kontrolu, a Vodenjak će vrištati za neovisnošću. Oboje su ranjivi. Mogli bi ih spasiti zajednički interesi, kao i mirne rasprave u kojima Vodenjak nije uvijek dobar. Bitan je kompromis i komunikacija i jasna podjela poslova.

To neće biti lako, ali može biti oslobađajuće za Škorpiona i uzemljavajuće za Vodenjaka. Jedan od njih dvoje će morati naučiti popustiti u argumentima ili će im veza biti kao partija šaha koja ne vodi nigdje.

Škorpion i Jarac
Jarac je lojalan, vrijedan, tih i voli ono što mu pruža moć, a Škorpion voli moć, tiho razumijevanje i potrebna mu je odanost – ovo je super kombinacija! Njih dvoje kombiniraju snage, Škorpion hrani svoje emocije, a Jarac dobiva veću moć.

Oboje cijene predanost i obitelj. Ova zemljana unija ima mnogo mogućnosti, oni su kao tamna rijeka koja, na prvi pogled, nema nikakvu toplinu, ali ispod površine njih dvoje naprosto izgaraju jedan za drugim.

Škorpion i Strijelac
Strijelac može biti preplavljen intenzivnom strašću Škorpiona. Privlačnost će biti velika, ali s vremenom Strijelac će početi davati loše tempirane komentare, a Škorpion će uzvraćati dobro izračunatim ubodom. Škorpion voli dobro tempirati količinu informacija dok Strijelac voli reći sve.

Velika odanost može vladati između njih dvoje, ako su oboje spremni na kompromis i potporu. Vrijedni su učitelji jedan drugom i imaju potencijal da zasjaje zajedno, iako to može uključivati naporan rad i trud.

Škorpion i Škorpion
Najbolje i/ili najgore od oba svijeta! Oni će razumjeti jedno drugo, ali to će biti intenzivan raj i pakao istovremeno, vrtlog nesigurnosti i odanosti. Tko će razgovarati s kim poslije svađe?

Tko će otići prvi kad se pojave problemi? Tko će reći da mu je žao? Ili će se vrlo brzo razdvojiti ili će to biti jako intenzivna ljubavna veza, kojoj će biti potreban posrednik u rješavanju problema.

Škorpion i Vaga
Mirna i mila Vaga će biti zbunjena Škorpionovom željom za više temperamenta i manje poštene igre. Između njih postojat će magnetska privlačnost zbog suprotnosti. No, Škorpion bi mogao početi misliti kako je Vaga lak plijen za ubode i kritike zbog njene naivnosti, dok Vaga samo želi pravdu.

Međutim, oboje žele predanost i odanost i ako su zadovoljeni takvi uvjeti, veza će trajati, iako ponekad na štetu Vage. Ova veza može biti intenzivna i zanimljiva, jednostavno dijeljenjem životnih svakodnevnih aktivnosti.

Škorpion i Djevica
Ova veza može biti ugodna sve dok Djevica bude održavala Škorpionov interes, uz prijateljstvo i vjernost na čelu. Djevica je perfekcionist, a Škorpion kontrolor i oboje su odgovorni i mogu računati jedno na drugo.

Ukoliko se potrude da ne budu pretjerano kritični jedan prema drugom, ovo bi mogao biti doživotan odnos.

Škorpion i Lav
Strast. Intenzitet. Drama. Ova kombinacija ili će osvojiti svijet ili će se uništiti i spaliti ili oboje odjednom. Lav neće odustati od borbe, a Škorpion će biti usredotočen na posljednji ubod. Oni trebaju zasebni teritorij za sebe, ali i duboku emocionalnu vezu, kao i dokaze odanosti.

Njihova ljubav je duboka i burna. Osjetljivi Lav će uvijek snažno podržati Škorpiona i bit će duboko povrijeđen ako mu on ne uzvrati istom mjerom. Ova veza nije za osjetljiva, slaba srca, ovdje se ide na sve ili ništa.

Škorpion i Rak
Dugotrajan, sretan odnos. Rak će preuzeti veliku brigu o Škorpionu, ali će mu, također, biti potrebna pomoć da razumije sve te njegove tajne! Rak razumije kako je to imati tvrdi vanjski oklop i mekanu unutrašnjost i zbog toga ima veliko suosjećanje za Škorpiona i sve njegove slabosti.

Ova dva znaka su intuitivna, te će biti u mogućnosti komunicirati bez riječi. Ukoliko se ne budu povlačili i zatvarali kada dođe do povrijeđenosti, sve će biti dobro.

Škorpion i Blizanci
Blizanci će od Škorpiona tražiti da objasni svoje promjene raspoloženja i inzistirat će na predvidljivosti, što se, naravno, nikada neće dogoditi. Priča ovog para uglavnom završava tako što ćete vidjeti Škorpiona kako nevoljko napušta Blizanca, s rukama u zraku i s tugom u očima.

Ova dva znaka možda bolje funkcioniraju kao prijatelji – na taj način mogu zadovoljiti svoju znatiželju i najbolje je da sve ostane na tome.

Škorpion i Bik
Oba znaka su mirna i duboko introspektivna i komunikacija im je vrlo važna. Između njih postoje mnoge sličnosti, ali potrebno je pogledati iz druge perspektive. Škorpion mora poštovati Bika ili će ga njegova frustracija stjerati u kut.

Bik je upravo ono što je Škorpionu potrebno, on ga smiruje i sprječava da ne sprži sve oko sebe svojom intenzivnom voljom za životom.

Škorpion i Ovan
Lete iskre, zavođenje i strast! Dva snažna znaka koja trebaju naći svoje mjesto u plesu. Ovan će zaboraviti na borbu, a Škorpion će se čuditi kako je može zaboraviti.

Oba znaka trebaju slobodu, a ako Škorpion može obuzdati ljubomoru sve će biti dobro. Kompromis između privatnosti i slobode je ključ, kao i uživanje i potreba za toplinom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh