Svaštara

Ljubavni horoskop do kraja 2020. godine – Neko će doživjeti ogromnu sreću

Ljubavni horoskop do kraja 2020. godine…

Poljubac - Telegraf.rs

OVAN
Ovnove do kraja godine očekuju samo divni ljubavni trenuci. Bilo da ste zauzeti ili slobodni, doživjećete ogromnu sreću u ljubavi tokom ove godine. Samim tim, uživajte maksimalno u svakom trenutku kraj voljene osobe. Slobodni će upoznati osobu sa kojom će uživati u pravoj ljubavi.

BIK
Slobodni Bikovi će krajem godine upoznati jednu divnu osobu. Provodiće sve više zajedničkog vremena i uživati u svakom tom trenutku. Shvatiće da su pronašli osobu za koju zaista vrijedi pružiti svu ljubav i pažnju ovoga svijeta.

BLIZANCI
Bilo da ste zauzeti ili slobodni, kraj ove godine će biti izuzetno povoljan za Vas. Zauzeti će iskoristiti svaki trenutak da poboljšaju odnos kraj voljene osobe.

Slobodni će imati priliku da upoznaju mnogo novih ljudi. Među njima će biti i osoba sa kojom će ući u ljubavnu vezu punu razumijevanja i ljubavi.

RAK
Pred Vama je solidna ljubavna godina, sve do kraja. Očekuje mnogo lijepih trenutaka, bilo da ste slobodni ili u ljubavnoj vezi. Kraj 2020-te će biti u potpunosti na Vašoj strani kada je riječ o ljubavi.

Na Vama je da uživate u svakoj prilici i trenutku koji Vam se pruži.

LAV
Ljubavni horoskop Lavovima donosi fantastične trenutke.

Lavovi, pred Vama je vatren ljubavni kraj ove godine. Ako ste slobodni, očekujte mnogo prilika da pronađete osobu za ljubavnu vezu. Međutim, Vi ćete pretežno željeti samo neobavezno, tako da ćete tražiti partnere koji nisu niti malo dosadni.

DJEVICA
Za Vas ne tako sjajan kraj ove godine u ljubavi. Željećete osobu za cijeli život, nekog ko će Vam pružiti svu ljubav ovoga svijeta. Međutim, nećete uspjeti pronaći idealnu osobu koja Vam je suđena.

Ali, nemojte biti tužni zbog toga. Znate kako kažu da se čuda ipak dešavaju kada se najmanje nadate.

VAGA
Šarmiraćete sve oko sebe, sve do kraja ove 2020-te godine. Na poslu ili u privatnim situacijama, srešćete mnogo privlačnih osoba suprotnog pola. Samim tim, nudiće Vam se bezbroj mogućnosti za pronalazak divne osobe za ljubav.

Međutim, Vama će se svidjeti samo jedna, posebna osoba. Nećete željeti nekog sa kim ćete biti na kraće staze. Potrebna Vam je osoba za cijeli život da uživate u ljubavi. Zato LJUBAVNI HOROSKOP će ipak ispuniti Vašu želju.

ŠKORPIJA
Ukoliko ste slobodni, ova godina je samo Vaša. Osoba kakvu želite da imate u životu, doćiće kada se najmanje budete nadali. Nećete biti svjesni kolika sreća Vam je ušla u život. Potrebno je samo da na vrijeme ugrabite priliku i uživate u svakoj narednoj godini kraj te osobe.

STRIJELAC
Putovaćete, upoznavati nove ljude, zanimljive osobe suprotnog pola, i tako sve do pred kraj godine. Tada ćete sresti osobu koja se neće moći uporediti sa nijednom drugom osobom. Zaljubićete se na prvi pogled i uradićete sve da tu osobu imate kraj sebe.

JARAC
Zauzeti Jarčevi, imate priliku da ostvarite sve što želite u svom životu. Iskoristite svaku priliku da uživate sa svojom voljenom osobom. Ova godina je Vaša i treba da je iskoristite maksimalno. Neka Vaš LJUBAVNI HOROSKOP bude savršen.

VODOLIJA
U jednom trenutku ćete shvatiti da imate svu slobodu ovoga svijeta kraj jedne osobe. To će biti osoba koju ćete sasvim slučajno sresti. Imaće razumijevanja i stećićete povjerenje jedno u drugo. Samim tim, kraj ove godine i LJUBAVNI HOROSKOP će za sve slobodne Vodolije, ili koje žele tako da se osjećaju, biti savršen.

RIBE
Ukoliko ste zauzeti, LJUBAVNI HOROSKOP savjetuje da treba da uradite sve kako bi dokazali ljubav voljenoj osobi. Više nego ikada se potrudite da joj date do znanja koliko Vam je stalo. Na taj način ćete ojačati emotivni odnos i uživati u obostranoj ljubavi, prenosi sajt “Ljubavna Adresa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh