Svaštara

Horoskop za 16. novembar – Ovan je definitivno zaljubljen do ušiju, Lav izbija u prvi plan, Vodolija briljira

Kad dobiješ malo, poželiš još više. Dobiješ to više, pa poželiš još više. Ali kad izgubiš to što imaš, shvatiš da ti je i ono malo bilo dovoljno!

Horoskop - Alo.rs

OVAN

POSAO: Situacija na poslu vas čini nespokojnim. Prisutni su problemi na polju komunikacije sa kolegama tako da imate utisak da ste konkurencija jedni drugima, a ne da ste iz istog tima.

LJUBAV: Emocije su vam proradile i osećate ljubav i strast prema partneru. Osjećanja su duboka, jaka, postojana. Sigurni ste da niko ne može da promijeni vaše emocije.

ZDRAVLJE: Loša poslovna situacija negativno utiče na vaše zdravlje. Jako ste neopušteni, nervozni, skloni ispadanju iz takta. Za vas je najbolje da svjesno izbjegavate nerviranje.

BIK

POSAO: Zabrinuti ste zbog nedostatka komunikacije sa potencijalnim inostranim partnerima. Plašite se da je to znak njihove nezainteresovanosti za zajednički projekat.

LJUBAV: Vaše emocije su jake, ali ne uspevate da ih iskontrolišete i usmjerite u pravom smjeru. Pravite ljubomornu scenu partneru koju on smatra bezrazložnom i nepotrebnom.

ZDRAVLJE: Očekuju vas problemi sa zubima. Bilo bi dobro da zakažete preventivni stomatološki pregled. Ukoliko to ne uradite bićete primorani da ipak posjetite stomatologa.

BLIZANCI

POSAO: Nezadovoljni ste situacijom na poslu duži vremenski period. Iz tog razloga aktivirate se u smjeru traženja novog posla. Prilično ste optimistični i vjerujete da ćete ga brzo naći.

LJUBAV: Osjećanja prema partnerki su prestala. Toga ste svesni vec neko vrijeme, ali ste izbjegavali otvoren razgovor. Danas donosite odluku da konačno rasčistite situaciju.

ZDRAVLJE: Genitalije i bešika su osjetljivi. Postoji mogućnost da ste se prehladili ili dobili neku infekciju koja se manifestuje kroz učestalo mokrenje. Ovaj simptom vam smeta.

RAK

POSAO: Prilično ste vrijedni, ambiciozni i uporni. Želite da se afirmišete u poslovnom svijetu. Uprkos naporima koje ulažete, rezultati rada nisu najbolji i to vas demotiviše.

LJUBAV: Nezadovoljni ste odnosom u braku. Komunikacija je prilično loša u smislu da svako gleda svoje interese i ne želi da popusti. Priželjkujete da je odnos topliji.

ZDRAVLJE: Genitalije su prilično osjetljive. Ukoliko ste ženskog pola moguće je kašnjenje menstruacije ili u slučaju aktuelnosti iste biće prisutne sve moguće propratne pojave.

LAV

POSAO: Prilično ste ambiciozni i takmičarski raspoloženi. Kolege ne uspijevaju da riješe problem, ali vama to polazi za rukom. Imate snažan osjećaj samozadovoljstva.

LJUBAV: Imate utisak da partnerka prelazi nevidljive granice. Njene pokušaje da vam nametne sopstvena pravila momentalno odbijate i pokazujete ko je muško u vezi.

ZDRAVLJE: Zdravlje je generalno solidno. Želite da uradite nešto za sebe u cilju poboljšanja zdravlja. Fokusirate se na zdravlju ishranu i izbacujete slatke namirnice iz upotrebe.

DJEVICA

POSAO: Jako vam je bitna dobra organizacija. Isplanirali ste tačno kako će teći poslovni sastanak i na koje stvari ćete se fokusirati. Sastanak se iznenada odlaže i to ruši cijeli koncept.

LJUBAV: Fokusirani ste na emotivnu sferu. Imate naglašenu potrebu za bliskošću i nježnošću. Partner je iznenađen vašim ponašanjem, ali vam rado izlazi u susret i ispunjava potrebe.

ZDRAVLJE: Nervi su vam preosjetljivi. Situacija na poslu je samo okidač i dovodi do toga da postajete razdražljivi i prilično nervozni. Pokušajte da neke stvari primite mirnije.

VAGA

POSAO: Situacija na poslu je stabilna. Zadovoljni ste jer sve ide svojim tokom bez ikakvih teškoća i odlaganja. Uživate u poslu jer na taj način realizujete svoje mogućnosti.

LJUBAV: Odnos sa partnerom nije harmoničan. Jako ste ljubomorni i ne uspijevate, mada ni ne pokušavate da se iskontrolišete. Partner za sada ima razumijevanje za vaše ponašanje.

ZDRAVLJE: Potrebno je da povedete računa o ishrani. Postoji mogućnost ili da se otrujete ili da se pojave znaci alergije ili da otkrijete da vam neka hrana uopšte ne odgovara.

ŠKORPIJA

POSAO: Puni ste pozitivne energije i nestrpljivi. Imate želju da konačno rjiešite probleme koji već duži vremenski period prave zastoj na poslu. Uporni ste i delimično uspijevate u namjeri.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i posvećni partneru. Voljena osoba nije sigurna oko nekih stvari i to želi da rasčisti sa vama. Obavljate ozbiljan razgovor koji pomaže drugoj strani da se opusti.

ZDRAVLJE: Urogenitalni trakt je osjetljiv ukoliko ste muškog pola. Ukoliko ste ženskog roda mogući su problemi sa bubrezima. Poželjno je da na simptome reagujete odmah.

STRIJELAC

POSAO: Problemi iskrsavaju sa svih strana, čak i na mestima za koje ste sigurni da je sve u redu. Fokusirani ste na rješavanje problema tako da što se tiče obaveza one su u zaostatku.

LJUBAV: Emocije su vam proradile. Nažalost, reagujete burno i neprimereno. Ljubomorna scena koju pravite partnerki je emotivna intenzivna, nekontrolisana i totalno nepotrebna.

ZDRAVLJE: Vrijeme je za redovnu kontrolu stomatologu. Ukoliko i zaboravite da to uradite iznenadno ispadanje stare plombe će vas naterati da zatražite pomoć stomatologa.

JARAC

POSAO: Prilično ste loše volje zbog nepovoljne finansijske situacije. To negativno utiče na obavljanje poslovnih obaveza. Nemate nikakvu koncentraciju i jako ste razdražljivi.

LJUBAV: Odnos sa partnerom ne napreduje. Iako postoji interesovanje sa obje strane, problem je u nedostatku inicijative i sigurnosti prilikom ispoljavanja emocija.

ZDRAVLJE: Psihološko stanje je naglašeno nepovoljno. Živci su problem. Jako ste neraspoloženi, nezadovoljni, skloni ispadanju iz takta, čak i većim i bučnim svađama.

VODOLIJA

POSAO: Imate prilično pozitivan stav prema obavezama i problemima. Rješavate ih u hodu i uspješno završavate sve isplanirane obaveze. Na poslovnom sastanku bukvalno briljirate.

LJUBAV: Komunikacija sa partnerom nije najbolja. Nije problem što ste otvoreni do kraja nego što svoje mišljenje iskazujete na prilično brutalan i grub način što partneru smeta.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste na nekoj terapiji moguća je neka negativna posljedica lijeka kojeg koristite. Ukoliko niste na terapiji može vam zasmetati neka hrana i dovesti do dijareje.

RIBE

POSAO: Odgovara vam poslovna samostalnost. Imate potrebu za solo radom. Isključivo vi donosite odluke vezane za poslovne obaveze. Prilično ste odgovorni i samouvjereni.

LJUBAV: Smatrate da je odnos sa bračnim partnerom savršen. Dostigli ste visok nivo razumijevanja tako da vam čak nije potrebna verbalna komunikacija da biste se razumeli.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Osjećate se snažno. Uspjeli ste da napravite balans u tome koliko se dajete na poslu i u kojoj meri se odmarate i posvećujete ličnim potrebama, prenosi “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh