Svaštara

Horoskop – u nedjelju nam mlad Mjesec donosi strast i novac: Imate sve što je potrebno za ostvarenje želja

Horoskop – u nedjelju nas očekuje magija mladog Mjeseca! Imate sve što vam je potrebno da ostavrite veliku želju…

Djevojka - Stil.kurir.rs

U nedjelju, 15.novrmbra, u 6 sati i 8 minuta, dogodit će se mlad Mjesec na 23′ Škorpije. Energetski vrlo snažan mlad Mjesec jer je simbol dubinskih promjena, problem ‘vadimo sa korijenom’ kako se više ne bi ponavljao.

Vrijeme je regeneracije, preobražaja podsvjesnih uvjerenja i obrazaca ponašanja koji su u našem tijelu stvoriti blokade zbog kojih ne ostvarujemo svoje ciljeve i želje. Želimo, a ne ostvarujemo, dakle negdje sami sebe blokiramo.

Mars je 14. novembra krenuo prema naprijed, dan poslije odvija se mlad Mjesec u Škorpiji, u danima pred nama će se početi ubrzavati. Važno je znati šta hoćemo i kuda dalje. Zato sjedite sa samima sobom na kafu i popričajte, onako iskreno i bez uvijanja.

Šta hoću?

Zašto to hoću?

I dajem li samoj sebi dopuštenje da to i ostvarim?

Škorpijin mlad Mjesec osnažen je planetima u Jarcu, Jupiterom, Saturnom i Plutonom, što znači da imamo sve resurse koji su nam potrebni za ostvarenje. Pokrenemo li se, po putu će doći i podrška.

Teme ovog mladog Mjeseca mogu biti i intimnost u odnosima, upravljanje zajedničkim resursima, novac drugih ljudi, kvaliteta se*sualnog života, prenosi “Lovesensa“.

Budući da će biti popraćen izazovnim uticajima koje će stvarati Venera s Jupiterom, Plutonom i Saturnom, izgledno je da ćemo se trebati ozbiljnije pozabaviti svojim odnosima. Ključne riječi su ljubomora, kontrola, osjećaj izdaje ili krivice, problemi sa seksom u odnosima, nepovjerenje…

Postoji li neki problem u odnosu koji pokušavate dugo riješiti, a to vam ne polazi za rukom, moguć je i kraj.

Izazovni aspekti pokazuju nam gdje je problem, a tamo gdje on postoji, prisutna je i velika prilika za rast. Zato se nemojte plašiti da napustiti ono što više nije dobro za vas. Tamo negdje spolja čeka vas nešto bolje.

Oslobodite se zavisnosti i navezanosti.

Otkrijte svoju moć.

Suočite se sa onim što vas oslabljuje ili straši. Kad svoj strah pogledate u oči, shvatit ćete da i nije tako strašan kao što vam se čini.

Umiranje i kraj sastavni je dio životnog ciklusa. Nekad nešto mora otići da bismo stvorili bolji život. Ne plašite se separacije, kraja i odlaska. Riječ je o ponovnom rođenju, o evoluciji vaše Duše, ali i vašeg života.

Radite za sebe, a ne protiv sebe!

Astrolog: Julijana Premović


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh