Svaštara

Horoskop – uskoro nam mlad Mjesec ispunjava želje: Bika očekuju bolje finansije, a Vodolija otvara sva vrata

Od 15. novembra očekuje nas magija mladog Mjeseca – saznajte šta vam donosi!

Mlad mjesec - Pikabu.ru

Horoskop – mlad Mjesec u znaku Škorpije od 15. novembra!

Sigurno je da ovaj mlad Mjesec ispunjava želje i svi magični rituali imaju podršku od moćnih viših sila. Vrlo lijepi i harmonični aspekti mladog Mjeseca sa moćnim planetama Jupiterom, Saturnom, Plutonom i Neptunom mogu dati lakoću, moć sigurnost i intuiciju da se neke stvari menjaju u našem životu bez mnogo razmišljanja i straha. Svi bi trebali sada slušati šapat unutrašnjeg glasa i pokrenuti promjene, u smislu uklanjanja blokada, iscjeljenje, liječenje trauma i drugih dubokih unutrašnjih nezadovoljstava. Uz komunikacije i odlaske kod iscelitelja sada i jedna prava riječ može preokrenuti vaš život i način pogleda na njega, prenosi “Lovesensa“.

Mnoge molitve i neke nove stvari možete sa lakoćom sada pokrenuti. Poslije svih nekih neispunjenih želja i neuspjelih pokušaja da se pokrene nešto novo sada je sigurno da to možete pa nikako ne treba odustati jer ste mnogo puta pokušali pa nije vam pošlo za rukom. Sasvim je sigurno da neke mračne misli i neke duboko potisnute frustracije i traume sada možete da sagledate i preokrenete kroz neki vid iscjeljenja uz ostvarenje želja da se riješite mračnih misli. Kako je Merkur u Škorpiji onda imamo i jasnoću šta trebamo i kako da uradimo.

Najveći uticaj može biti na Škorpije, Bika, Lava i Vodoliju. Zatim Venera će praviti kvadrat sa Plutonom što će kod pojedinih osoba izazvati ljubomoru, posesivnost uslijed nesamopouzdanja u vezi ili braku. Sa ovim aspektom se ne preporučuje ulazak u vezu pa čak i neke klimave veze mogu doživjeti kraj. Pojedine osobe mogu imati i najdublji bol sa ovim mladim Mjesecom posebno ako Merkur iz Škorpije donese tužnu i tešku vijest. Ovaj mlad Mjesec pogoduje pokretanju novog posla ili nekog životnog preokreta. Mnoge osobe se mogu najdublje suočiti sami sa sobom i svojim osjećanjima.

OVAN dragi Ovnovi kod vas se mogu pojaviti neke od ranije zavisnosti kao što su kocka, hrana, neka osoba i druge zavisnosti. Potrebno je da se sučite sa tim svojim tamnim stranama i ne dozvolite da vas one iskušavaju već budite hrabri i izborite se sa tom tamnom stranom. Intimnost sa partnerom će biti povećanja, a mnogi Ovnovi mogu imati i finansisku i drugu podršku. Uspostavite balan u vašim i partnerskim odnosima i finansijama. Iskren razgovor sa partnerom može vas osloboditi od trauma, zavisnosti i kočnica.

BIK dragi Bikovi kod vas su vrlo povoljne komunikacije i dogovori u polju partnerskih odnosa. Mnogi Bikovi bi mogli započeti neki novi projekat ili doradite nešto na već postojećem. Popularnost ne izostaje. Komunikacija sa partnerom može biti u disbalansu, pa je vrijeme da se neke stvari iskomuniciraju iz dubine duše. Dobra energija vas pokreće u polju partnerstava i javnosti, pa tu usmjeravate energiju i zbližavate se sa partnerom u ljubavi i u poslu. Pojedini Bikovi mogu u ovom periodu razriješiti svoje finansije.

BLIZANCI dragi Blizanci kod vas se dešavaju sjajne poslovne promjene pa nema potrebe da se bojite već se pokrenite iz uljuljkane sigurnosti. Mnogi Blizanci kreću sa zdravim načinom života, ishranom, fizičkom aktivnosti i drugim zdravim režimima. Posao se mijenja prave se drugi planovi, ulaže se više aktivnosti da bi uspio posao. Želje su velike da se sve dobro organizuje i neke stvari razriješe na duži vremenski rok. Moguće je otkrivanje tajni koje vas mogu povrijediti. Moguće su napetosti sa partnerom.

RAK dragi Rakovi vi možete očekivati neki honorarni posao i neki veći priliv novca koji vam donosi mlad Mjesec. Kada je ljubav u pitanju onda je izražena romantika požuda i mnogo želja. Bitna vam je potreba da vam neko odobrava u vašim željama i planovima. Duboko otvorite vaše srce i zapitajte se da li vi zaista volite to što radite i da li vas to usrećuje. Mnoge traume se mogu razriješiti kroz dobru komunikaciju. Uspostavite balans kada je primanje i davanje ljubavi u pitanju.

LAV dragi Lavovi vaše želje i sreća koja vas ispunjava sada je u vašem domu i porodici. Kako se osjećate lijepo onda bi pojedini Lavovi mogli da pokrenu porodičan posao. Bitno je da izgradite svoju unutrašnju sigurnost. Mnogi Lavovi će istraživati porodične korene i genetiku odakle potiču. Dobro je da isplanirate i uradite projekt za budućnost ili nešto u kući preuredite. Dosta srećno vrijeme da uđete u vezu ili brak pa ga trebate iskoristiti. Bitan je i balans između privatnog i poslovnog života.

DJEVICA drage Djevice kod vas se dešavaju novi kontakti, mnogo komunikacije što vas može pretvoriti u sumnjičavog detektiva jer nemate povjerenja u priče koje vam se serviraju pa vi preuzimate i istražujete. Pojedine Djevice mogu pokrenuti neka nova učenja i razvijati svoj mentalni sklop. Povećana svijest i svjesnost okoline je naglašena. Sve što je vezano za papire dogovore i nova pokretanja sada je pozitivno pa budite aktivni i ne sumnjajte u ispravnost svega. Vjerujte, nadajte se i budite optimistični da biste uspjeli.

VAGA drage Vage kod vas se dešava finansijsko blagostanje. Sva čula su osjetljiva, a temelji su vam čvrsti poslije dužeg vremenskog rada na sebi. Bitno je da organizujete svoj život i da dođu vaše vrijednosti do izražaja. Ukazuju se prilike za uvećanje prihoda i sigurnosti na tom životnom aspektu. Imate želju da uživate u svim zadovoljstvima, pa uživajte zaslužili ste. Pojedine Vage će gledati da uspostave balans između vaše i partnerove imovine. Moguće je da doživite i neku bolnu istinu ili da vas partner manipuliše i kontroliše pa tu budite pribrani, mirni i oprezni.

ŠKORPIJA drage Škorpije vi biste mogli da iznenadite svoju voljenu osobu i bliske ljude istražujući svoju tamnu stranu. Svakako da želite da se predstavite i otkrijete na neki novi način pa dobro razmislite. Nove promjene i neke želje mogu biti pun pogodak za vas i neki novi početak. Puni ste energije, samopouzdanja, pa ostavljate na impulsivan način svoje neke nove preokrete. Potrudite se da uspostavite lične interese u svom poslu i pokušajte uspostaviti balans između vas i partnera. Moguće je da neke osobe imaju ljubomoru na vaš posao pa se čuvajte.

STRIJELAC dragi Strelčevi vi imate velike promjene u vašoj kući duhovnosti koja će biti jača nego ikad ranije. Izražena je empatija i svijest o potrebama drugih osoba. Moguće je da se malo povučete od drugih ljudi da bi bili sami sa sobom i napunili baterije. Osjetljivost je izražena kopanje po duši i traženje mira može vas dovesti do novih spoznaja i nekih duševnih iscelenja kroz samoću. Potrebno je da uvažite interes druge strane i napravite balans u poslovanju. Emotivno gledajte svoj interes.

JARAC dragi Jarčevi nove prilike koje se pojavljuju osiguravaju vašu budućnost na duži vremenski period. Povoljan je period i za vaš ljubavni i emotivni život.. Bitno je da se povežete sa nekim grupama,umrežite i pokrenete neki novi projekt. Ako ste imali unutrašnji nemir kada je posao u pitanju sada se to razriješava a posao se uvećava. Lijepa pozicija na poslovnoj ljestvici i u radnoj grupi može kod vas uvećati samopouzdanje. Balans je potreban kada je davanje i primanje ljubavi u pitanju. Pokrenite nove poslove.

VODOLIJA drage Vodolije vaše polje karijere je izraženo i povećan je napredak. Profesionalni i lični život je od bitne važnosti. Vaš šarm i širok osmijeh vam otvara sva vrata. Obnova i neki novi projekti u karijeri vas mogu odvesti pravo do uspjeha. Bitno je da balansirate ispoljavanje vaše ličnosti u društvu. Vama je jako bitno da budete u pravu pa i tu obratite pažnju da li ste uvijek u pravu. Kako je Merkur i Uran u opoziciji vi trebate uspostaviti balans između karijere i ličnog života. Izbjegavajte rasprave i svađe.

RIBE drage Ribe vi svakako trebate pokrenuti nešto novo u vašem životu da izašete iz rutine i proširite vaš mentalni sklop. Maštajte, sanjarite i pokrenite se u avanturu. Neke nove duhovne smjernice ili neki vid novog filozofskog pogleda na život vas bi pokrenulo i usrećilo. Pojedine Ribe opet mogu imati rasprave sa partnerom kada je imovina u pitanju šta je cije. Najbolje bi bilo da pokrenete neki novi filozofski pogled na život i izbegnete svakodnevnu rutinu i pomalo dosadu i depresivna razmišljanja.

Astrolog: Željka Knežević


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh