Svaštara

Žene rođene u ova 3 znaka Zodijaka čeka sjajna budućnost

Imaju mnogo zajedničkih osobina, a jedna je naročito izražena – nikada ne odustaju!

Moda - Cosmopolitan.rs

Njihova priroda je da budu neustrašive, dosljedne svojim ciljevima i ambicijama. Iako ih povezuju tri različita elementa, voda, vazduh i vatra, žene rođene u ova tri horoskopska znaka imaju mnogo zajedničkih osobina, a jedna je naročito izražena – nikada ne odustaju!

VODOLIJA

Sklona je da ostvaruje snove – i svoje i tuđe. Ona je inspirativni avanturista koji će vas nadahnuti, a njena energija je razlog zašto uvijek privlači pažnju. One žive da bi bile sretne. Biraju u životu jednostavnost i sreću, ne obazirući se na mišljenja i uvjerenja okruženja. Često joj je teško da zadrži takav optimizam i ponekad izgleda kao egocentrična osoba koja bira da ide lakšim putem samo da bi ostvarila željeno. Ipak, kada se obraća Univerzumu, nikada neće zaboraviti ni svoje drage ljude.

LAV

Kraljica Zodijaka koja posjeduje najizraženije liderske karakteristike u odnosu na sve druge znakove. Njena misiija je da pravi velike promjene, ne samo u svom životu, već i na kolektivnom nivou. Uvijek se trudi da održi čiste karmičkje obrasce i uspijeva da postigne željeno na fer način. Ona ima snažnu volju i spolja izgleda kao neuništiva stijena, ponekad djeluje i hladno. Ipak, žena Lav je hrabra i moćna, a unutar sebe skriva izuzetno nježnu stranu.

ŠKORPIJA

Prema tumačenjima astrologa žene Škorpije smatraju se za čarobne dame koje posjeduju neuništivu harizmu. Imaju izraženu intuiciju, znaju kojim putem treba da krenu ka uspjehu i nikada ne odustaju. Njihovi savjeti su vrijedni, a riječi utehe lekovite. Zato je žena Škorpija sa pravom zaslužila titulu najbolje prijateljice Zodijaka. Kada zacrta svoj cilje, bori se na sve moguće načine kako bi ga ostvarila. Njena slaba strana je što ne trpi poraz, kritike i autoritete, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh