Svaštara

Kratka ljubavna analiza do 15.11 – Lavovi slušajte svoje srce, Bikovi će pronaći harmoniju

Bikovi će pronaći harmoniju u vezi, a Jarčevi bi mogli da se suoče sa svojom prošlošću

Horoskop - Espreso.rs

Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna bi trebale u ovom periodu više vremena da posvete sebi i brizi o svojim osjećanjima. Jedino na taj način će uspjeti svoje emocije da dovedu u ravnotežu. Početkom sedmice energija planeta nece biti najpovoljnija, ali će od sredine sedmice biti mnogo bolja.

Tada ćete se moći posvetiti izgradnji odnosa i bićete otvoreniji za susrete sa drugim ljudima. Bik: Oni Bikovi koji su u vezi će pronaći harmoniju, dok bi oni slobodni mogli upoznati srodnu dušu. Trudite se da ne budete nervozni i nemojte podcjenjivati svoje zasluge.

Negativne misli će vam samo ometati izgradnju odnosa pa bi bilo dobro da ih se riješite kako biste poboljšali svoj odnos sa drugima. Blizanci: Blizanci bi u ovoj sedmici mogli da pronađu sreću u privatnom životu. Izbjegavajte svađe i rasprave zbog sitnica koje vas samo ometaju da uživate u sreći sa svojim voljenima.

Oni koji su slobodni treba da shvate da time što ne rade ništa, neće im pomoći u pronalaženju ljubavi. Rak: Potrudite se da postignete unutrašnju harmoniju kako sebi ne biste nametnuli nepotrebne brige. Energija planeta neće biti povoljna za pronalaženje ljubavi, pa je bolje da se u ovom periodu posvetite svojim emocijama kako one nebi uticale na česte promjene raspoloženja.

Lav: Samo samopouzdanje i komunikacija sa partnerom će vam pomoći da pronađete sreću. Oni koji su slobodni bi trebali da slušaju svoj unutrašnji glas i svoje srce jer vam samo ono može pomoći da prepoznate osobu sa kojom ćete moći podijeliti ljubav. Izbjegavajte sukobe u porodici.

Djevica: Prvu polovinu sedmice posvetite svom privatnom životu. Energija će biti veoma povoljna do četvrtka i sreća će biti na vašoj strani. Oni koji su slobodni bi već na početku sedmice mogli da osjete ljubav, a oni koji su u vezi će biti veoma raspoloženi za romantičnma druženja sa partnerom.

Vaga: Energija Mjeseca koji je u fazi opadanja vam neće dopustiti da griješite po pitanju vašeg privatnog života. Oni koji su slobodni bi trebali prestati očajnički da traže srodnu dušu i da se fokusiraju na ono šta se dešava oko njih. Oni koji su u vezi bi trebali da budu strpljiviji.

Škorpija: Škorpije će se ove sedmice osjećati veoma energično i biće u mogućnosti da aktivno grade odnose. Bićete veoma raspoloženi za romantična druženja i provođenje vremena sa partnerom. Strijelac: Za osobe rođene u znaku Strijelca ova sedmica će biti puna dešavanja i neće imati mnogo vremena za romantiku i druženja.

Nezadovoljstvo samim sobom može doći do izražaja i bićete zauzeti ispitivanjem sebe umjesto da se posvetite partneru. Oni koji su u braku ili vezi bi mogli zbog nesporazuma ući u sukobe. Jarac: Mnogi Jarčevi bi se u ovom periodu mogli suočiti sa svojom prošlošću. U život bi im ponovo mogle ući neke osobe sa kojima su imale zajednićke interese.

Postoji mogućnost da obnovite vezu sa bivšim partnerom, ali prvo dobro razmislite da li želite ponovo da se uvlačite u tu vezu. Obnavljanje bivše veze vas može dovesti u slijepu ulicu. Vodolija: Bilo bi dobro da ispunite obećanja koja ste dali u prošlosti kako bi pronašli sklad i razumjevanje sa partnerom. Oni koji su slobodni bi trebali više pažnje da posvete svom okruženju. Moguće je da se među vašim poznanicima krije vaša srodna duša,piše Infpult

Ribe: Nekontrolisana osjećanja će biti vaš najveći i najpodmukliji neprijatelj, naročito onima koji žele pronaći sklad i radost u svom životu. Trebali biste više vremena provoditi sa partnerom i dogovoriti zajedničko veče za druženje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh