Svaštara

Ovih dana svi bruje o Urošu Živkoviću, a evo ko je njegov brat: I on je pjevač, svi ga jako dobro znate

Uroš Živković, takmičar Zvezda Granda, u sezoni kada je pobjedu odnio Ibro Bublin, pjevanjem nacionalističke pjesme “Ne volim te Alija zato što si balija” došao je u centar skandala, te izazvao burne reakcije.

Uroš Živković Najportal

– Gospodo iz BiH. Molim vas da malo smirite strasti i shvatite jednu stvar. Nikada nisam bio nacionalista, niti ću. Svoje volim, a tuđe itekako poštujem. Pjesmu koju sam otpjevao, otpjevao sam jer mi je tražena 40 puta na nastupu i plaćena. Da podržavam takve stvari i ja bih sam podijelio snimak na svojim društvenim mrežama. Protivnik sam nacionalizma i širenja mržnje prema drugoj vjeri. Shvatite da je to bio dio mog posla, a ne lično mišljenje i vrijeđanje svih ljudi muslimanske vjeroispovijesti. Veliki pozdrav – napisao je Živković, a objavu je nedugo zatim obrisao.

Ono što malo ko zna je da Uroš ima starijeg brata, koji je također pjevač.

Njegov brat Miloš Živković takmičio takođe u “Zvezdama Granda” u sezoni 2016/17.

https://www.instagram.com/p/BVIgtL4BGI7/?utm_source=ig_embed

Miloš je pred sam kraj isapo iz takmičenja, ali je nastavio da se bavi muzikom. Sa svojim drugovima osnovao je “Metropoils bend”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh