Svaštara

Ova 3 znaka Zodijaka obogatit će se do kraja godine

Postoji ekipa kojoj će se zvijezde nasmiješiti do kraja godine.

Novac - Ilustracija / tportal.hr

Ova godina teško da je bilo kome donijela sreću, ali postoji ekipa kojoj će se zvijezde nasmiješiti do kraja godine.

Ova tri znaka imaće najviše sreće u naredna dva mjeseca i definitivno im ne bi škodilo da uplate lutriju jer im se, kako zvijezde kažu, smiješi velika sreća.

LAV je jedan od najdominantnijih znakova zodijaka, a da kraja godine sreća će dominirati u njegovom životu. Lavovi neće doživjeti previše neprijatnosti, a nasmiješit će im se lijepi događaji i novac.

STRIJELAC ovu godinu završit će u plusu i svega što ima veze sa srećom do kraja 2020. iće će od ruke. Ljubavni život će procvjetati u ovoj ružnoj godini.

DJEVICE čeka uzbudljiv kraj godine. Osim što bi im se mogla nasmiješiti velika ljubav, zvijezde su Djevicama do kraja godine predvidjele neočekivan novac. Ne bi bilo loše da odigrate Loto, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh