Svaštara

Pogledajte bivšeg momka Melanie Trump : Sa njim je živjela dok je bila u Sloveniji

Melania Trump, prva dama Amerike 14 godina je u braku s Donaldom Trumpom, a ovaj par medijima je postao još zanimljiviji otkako su se preselili u Bijelu kuću.

Melania Trump - Novi.ba

Bivša slovenska manekenka i Trump upoznali su se 1998. godine na Tjednu mode i tada je Trump još uvijek bio u braku s Marlom Maples.

Trump se ubrzo rastao i sedam godina kasnije ušao u brak s Melanijom s kojom je dobio i sina Barona. Kada je Melania postala prva dama svi mediji su se potrudili istražiti sve o njenom životu pa su iskopali brojne fotografije iz njene mladosti i perioda kad je bila manekenka.

Javili su se i neki njeni bivši dečki, a među njima je i Jure Zorčić.

On je s Melanijom bio dok je ona još živjela u Sloveniji. On je za ABC televiziju opisao kako je Melaniju upoznao jednog toplog ljetnog dana 1991. godine i primijetio ju je dok se vozio na motoru.

– Grad je bio prazan i blokiran, vozio sam motor i na ulici sam primijetio djevojku i zapitao se; tko je ona? Jako mi se svidjela i pratio sam je – ispričao je Zorčić.


Navodno su zajedno bili par godina dok se Melania nije odselila, a kad je u medije dospjela njegova priča svi su očekivali kako je ovaj Melanijin dečko bio ljepotan poput James Deana, ali kad je objavljena njegova fotografija mnogi su se razočarali.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh