Svaštara

Ovih 5 horoskopskih znakova očekuje velika sreća u novembru: Sudbina im je posebno naklonjena

Evo kojih 5 znakova u novembru očekuje sreća i pozitivne promjene!

Žena - Screenshot

Očekujemo da će novembar mjesec biti period prosvjetljenja, korišćenje naučenih i stečenih lekcija i nove, pozitivnije energije.

Već na samom početku mjeseca retrogradni Merkur prelazi u direktnu fazu i donosi poboljšanja na nivou komunikacije. Prema numerolozima, u novembru imamo dva niza anđeoskih pbrojeva 111 (1.11.) i 1111 (11.11.) – očekuje nas prilika za manifestaciju i vizualizaciju želja.

Godina iza nas je bila zaista turbulentna, ali sada je prilika da obnovimo svoju energiju, ostavimo negativno iza sebe i pročistimo svoje energetsko polje.

Hajde da naš novi izazov bude da svi zajedno budemo pozitivniji na kraju 2020. i oživimo nadu da će ipak sve biti dobro.

Evo kojih 5 znakova u novembru očekuje sreća i pozitivne promene:

Škorpija

Život Škorpije je crno-bijeli, ali u novembru mjesecu može biti samo bijeli, svjetao, čist.

Imaćete dobre odnose sa bliskim ljudima, porodicom, prijateljima i partnerom,a oni vam mogu pomoći i usmjeriti vas na pravi put. Ne zanemarite vrijedne savjete.

Zvijezde vam u prvoj polovini novembra pomažu da otpustite negativnost zbog događaja iz prošlosti i pomažu vam da pronađete duševni mir. Ovakvo stanje pomoći će da riješite bilo kakav problem – poslovni ili privatni.

U drugoj polovini novembra očekuje vas inspiracija, snaga i sjajna energija. Imaćete motivaciju i želju da uradite nešto veliko. Sve što započnete u novembru može vam donijeti dugoročan uspjeh. Strahovi i brige nestaju, a život se mijenja na bolje.

Blizanci

Zvijezde vam daju hrabrost da izađete iz zone komfora i promijenite svoj život. Moguće je da ćete promijeniti posao ili vas očekuje nova emotivna veza. Uspjet ćete da riješite neke porodične probleme ili vas očekuje preseljenje u drugi grad. Novembar je za vas mjesec svjetlih boja. Uprkos hladnom vremenu, vaša duša će biti svjetla i topla. Sada imate priliku da započnete posao ili hobi za koji ranije niste imali vremena. Budite prirodni i iskreni prema sebi.

Ribe

Očekuju vas pozitivne situacije i događaju. Imate sjajan optimističan stav, a to će se naročito dobro odraziti na polje ljubavi. Ovo je dobar mjesec za romantiku, flert i nova poznanstva. Posmatrajte sebe kao pobednika i tako žete uspjeti da riješite svaki izazaov. Uspostavljate savršen balans između poslovnog i privatnog života. Pred vama je jedan zanimljiv i inovativan kraj godine.

Ovan

U porodici vlada harmonija, a zvezde su odlučile da vas dodatno obraduju – novembar je sjajan mjesec da sretnete veliku ljubav. Nova poznanstva donose puno pozitivnih emocija. Bićete prilično zauzeti i angažovani na raznim poljima, a pratiće vas odlično raspoloženje. Vraća vam se duševni mir i pronalazite pozitivne aspekte u svom unutrašnjem biću. Sudbina vam je naklonjena – očekuje vas sreća.

Djevica

U novembru ćete na svojoj koži osjetiti šta je istinska sreća. Ali budite oprezni kome pružate svoju energiju, jer vam jedan pogrešan potez može pokvariti raspoloženje. Ne treba obraćati pažnju na negativne ljude oko sebe. U ovom mjesecu dogodiće se određene stavri koje će vam zaista promijeniti život. Očekuju vas pozitivne emocije, snaga i dobre misli. Fokusirate se na velike ciljeve i to vam daje šansu da poboljšate svoju životnu situaciju. Krajem novembra očekuju vas sjajni rezultati, piše “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh