Svaštara

Ova 4 znaka očekuje veliko olakšanje: Evo kome direktni Merkur donosi ljubav i novac od 3. novembra

Evo koja 4 znaka očekuje olakšanje od 3. novembra kada Merkur krene direktno!

Žena - Ana Francisconi/pexels.com

Merkur je u retrogradnoj fazi od 13. oktobra do 3. novembra. Vjerujemo da ste na svojoj koži osjetili njegov nepovoljan uticaj u vidu loše komunikacije, narušavanja emotivnih odnosa, nepovoljne energije i pogrešnih odluka.

Kada Merkur krene direktno (od 3. do 13. novembra) kroz znak Vage i Škorpije, nećemo odmah osjetiti bolju energiju, jer se otkrivaju tajne, ali svakako će biti lakše i jednostavnije nego kada je u retrogradnoj fazi.

Na neke znakove retrogradni Merkur je intezivnije uticao, a neki su se “provukli” pod njegovim negativnim urticajem.

Evo koja 4 znaka očekuje olakšanje od 3. novembra kada Merkur krene direktno:

Ovan

Ljubav je u prethodnom periodu za vas bila staza puna prepreka, trnja i spoticanja. Loša romantična iskustva na vas su ostavila dubok trag i emotivne rane, ali sada ste oslobođeni. Polako otpuštate fruustracije i nemir i spremni ste da se razvijate na duhovnom i emotivnom polju. Negativno ostaje iza vas.

Škorpija

Imali ste lošu komunikaciju sa bliskim ljudima, naročito sa članovima porodice i partnerom. Sada je pravi trenutak, u naredne dvije sedmice, da oprostite i zatražite oproštaj. Zaboravite na tenziju i negativne misli, oslobodite se potisnutih loših emocija i pokušajte ponovo da uspostavite bliskost. Pravi je trenutak da energiju bijesa zamijenite energijom ljubavi.

Vodolija

U posljednjih mjesec dana život ste gledali iz šire perspektive, pa su vam možda promakli neki detalji. Sada ćete imati priliku da uvidite mnoge greške i prilike. Bićete svjesniji kojim putem treba da krenete i kako da donesete važne odluke. Nova svijest naročito će pomoći kada je riječ o karijeri.

Djevica

Finansijske poteškoće su obilježile protekli period u životu Djevice. Sada vas očekuju lijepe vijesti i sjajne prilike da riješite dugove i obnovite svoj budžet. Napravite plan prihoda i rashoda. Sve što trošite i zarađujete zapišite u svoj dnevnik planova kako biste lakše uštedjeli i imali uvid u svoje finansije, piše “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh