Svaštara

Horoskop za vikend: Opozicija Sunca i Urana donosi vam nešto bolje (do 2. novembra)

Kratak horoskop za vikend – saznajte šta vam donosi magična opozicija Sunca i Urana!

Žena - Blogspot.com

Horoskop za vikend od 30. oktobra do 2. novembra – očekuje nas bunt, povećana energija, ali i podsticaj da uradimo nešto bolje za sebe!

Kako je i Merkur retrogradan, a napravit će opoziciju sa Mjesecom, realno postoji mogućnost da se neki poslovi moraju ponoviti. Strog Saturn traži perfekciju u onome što radite i ne pušta dok to ne postignete te u tom duhu i posmatrajte moguće izazove tog dana, piše “Profesionalna astrologija“.

Subota je u simbolici Urana. Sunce će biti u opoziciji sa Uranom, a Mjesec u konjunkciji sa njim u Biku. Sunce – Uran je jedna unutrašnja pobuna i potreba za slobodom. To stanje unutrašnjeg nemira može lako da se manifestuje u vidu razilaženja sa drugim ljudima po pitanju nekog mišljenja.

Zato vodite računa u komunikaciji. Nema potrebe da namećete drugima svoje mišljenja jer vas može izbaciti iz unutrašnje ravnoteže.

Ovo je pobuna protiv autoriteta, pa zato povedite računa kako komunicirate sa pretpostavljenima. Ali ako smatrate da je vrijeme da se oslobodite nekih ljudi, posla i pritiska, onda je ovo idealan dan za takvu odluku.

Vraćamo se na početak ove nedjelje, kada je Venera bila na stepenu svog pada.

Da se ne kreće dalje tu bi ostala, a pošto se ništa ne zaustavlja, ona dolazi na mjesto svoje moći. To važi i za nas.

Ako smo se previše skupljali i umanjivali onda je aspekt Sunce opozicija Uran poziv da izađete iz toga i budete slobodni da birate nešto novo i bolje za sebe, ma šta to bilo! Sretno!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh