Svaštara

Veza na daljinu? Nikako sa ova tri znaka Zodijaka

Mnogi parovi su, zbog trenutne situacije u svijetu, prinuđeni da svoju vezu održavaju na daljinu.

Veza na daljinu - Cosmopolitan.rs

Za neke horoskopske znake, ovo nije preporučljivo rješenje.

Blizanci

Često su veoma loš izbor za vezu na daljinu, zbog toga što su obično neodlučni i nikada niste sigurni na čemu ste sa njima. Ponekad mislite da je sve u redu, a to je daleko od istine. Veoma je lako Blizancima i da budu u dvije veze istovremeno, a da nijedan od partnera ne posumnja.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje. Ako njihov partner ne može ovo da ispuni baš kada njima padne na pamet, jednostavno će pronaći nekoga ko im je blizu. U njihovom idealnom svijetu, voljena osoba mora da se ‘stvori’ tamo gdje oni hoće, kad oni hoće. Kod veze na daljinu, to nije moguće.

Vodolija

Oni vole slobodu i umjetničke su duše. Druženja sa prijateljima su im često na prvom mjestu, a kada se dogodi nešto loše ili ih neko povrijedi, utjehu će prvo potražiti kod partnera. Ako je riječ o vezi na daljinu, teško da ovakve situacije mogu da se predvide, pa se Vodolija može osjetiti iznevjereno i povrijeđeno, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh