Svaštara

Ljubavna astro analiza do 08.11. – Lavovi će se zaljubiti, Ribe će provoditi vrijeme sa porodicom

Lavovi bi se mogli zaljubiti, Ribe će provoditi više vremena sa porodicom

Horoskop - Blogspot

Ovan: Neke neočekivane radnje bi mogle da uzrokuju komplikacije u odnosu sa partnerom. Napadaćete partnera bez valjanog razloga. Slušajte svoju intuiciju kako biste mogli riješiti probleme u kojima ste se našli sa partnerom.

Bik: Vrijeme je da napravite neku promjenu u vašoj vezi koja će dobro doći i vama i partneru. Pokušajte da razmislite o svojim postupcima iz prošlosti i izvinite se ako je to potrebno. Nemojte pokušavati da namećete svoje mišljenje partneru.

Blizanci: Vaš smisao za humor će doći do izražaja u ovom periodu. Veoma lako ćete moći da izmamite osmijen na licu svog partnera. Bićete otvoreni i iskreni jedno prema drugome i svaki problem koji se pojavi riješićete bez mnogo muke što će vam samo pomoći da dokažete koliko ste sposobni.

Rak: Ako uspijete svoje postupke da uskladite sa partnerom imaćete maksimalnu podršku i nevolje će vas zaobići. Budite smireni i umjereni u riječima jer bi one mogle da utiču na vaše najmilije. U ovom periodu ćete biti u mogućnosti da ostvarite svoje zajedničke planove.

Lav: Ovo će biti povoljan period za Lavove koji su slobodni da nađu ljubav o kojoj su sanjali. Oni koji su u vezi će postići zajedničke ciljeve. Nećete moći da sakrijete svoja osjećanja prema partneru ma koliko se trudili. Promjene koje vas očekuju bi mogle biti veoma značajne za vas zato budite strpljivi.

Djevica: U ovom periodu ćete moći komunicirati sa svima bez bojazni da ćete biti neshvaćeni. Zato recite sve ono što vam leži na srcu kako partneru tako i svojim najbližima. Trudite se da budete pozitivni bez obzira na događaje koji se odvijaju oko vas.

Vaga: Za vas će ovo biti period ispunjen strašću i ljubavnim impulsima. Bićete hrabri i aktivni u ljubavi, imaćete želju za avanturama koje bi vam mogle donijeti lijepe šanse za vezu. Trenutno ste izloženim mnogim kontraverzama koje ste sami stvorili. Pokušajte biti tolerantniji prema drugima.

Škorpija: Pazite da ne donosite nepromišljene odluke. Držite svoje strasti pod nadzorom i nemojte nametati svoje mišljenje drugima. Nemojte se svađati i prepirati sa rodbinom ako niste zadovoljni njihovim mišljenjem o sebi. Ako ste planirali putovanje ili izlet za društvom, bolje ga zamjenite za putovanje sa partnerom.

Strijelac: Možete očekivati pozitivne promjene i događaje u svom ljubavnom životu. Budite ustrajni i strpljivi i bićete nagrađeni. Nećete biti najbolje raspoloženi iako se u vama nalazi mnogo energije. Mogli biste ćuti neke lijepe vijesti, ali nemojte odmah da ih podijelite sa svima.

Jarac: Nemojte žuriti sa započinjanjem nove romantične veze ako niste potpuno sigurni u tu osobu. Oni koji su u braku ili vezi bi mogli osjećati veću odgovornost prema partneru. Posmatrajte šta se događa i donesite prave odluke, ali ne odustajte od svojih principa,piše Infpult

Vodolija: U proteklom periodu ste malo stavili svoju vezu sa strane, a sada je vrijeme da to promjenite. Nemojte da započinjete nikakve aktivnosti prerano jer možda neće biti plodonosne kako se nadate. Povedite partnera na putovanje kako biste se odmorili i ponovo povezali.

Ribe: Oni koji su u braku će imati potrebu za podrškom koju će dobiti od svojih partnera. Osjetićete potrebu da provodite više vremena sa svojom porodicom. U bliskoj budućnosti bi se mogli dogoditi neki događaji koji bi mogli potaknuti stvaranje nekih zanimljivih promjena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh