Svaštara

Horoskop – sada imate priliku da ostvarite sve što ste željeli: Konjukcija Jupitera i Plutona donosi sreću i zadovoljstvo u budućnosti

Od 12. novembra otvaraju se velika vrata uspjeha i sreće, ali jednu grešku ne smijete napraviti!

Djevojka - Pexels

Konjukcija Jupitera i Plutona događa se na svakih 13. godina, a u 2020. godini bili smo svjedoci tri ovakve pojave, a posljednja nas očekuje 12. novembra 2020. godine, prenosi “Lovesensa“.

Konjukcija Jupiter-Pluton utiče na nas najviše tako što se javlja potreba da budemo prihvaćeni i priznati. Poželjet ćete moć i uticaj, kreirat ćete ambiciozne planove za uspjeh na više nivoa. Velike ambicije čine da budete odlučni i uporni, ali i nemilosrdni.

Padovi i neuspjesi ne mogu da vas odvrate od vašeg cilja, jer u svakom izazovu vidite priliku da se usavršavate i još jednom pokažete koliko ste sposobni. Stalni razvoj i prilagođavanje su vaš put ka prosperitetu.

Sada imati priliku, više nego ikada prije, da ostvarite sve što želite, ali – da li ste za to spremni? Da li će vas to promijeniti?

Uspjeh i takmičarski duh su sjajne stvari, ali ako ih dočekamo nespremni na duhovnom nivou, ego se povećava i može doći do lošeg obrta.

Budite ponosni na svoj uspjeh, ali ne gubite osjećaj za druge ljude i njihove potrebe. Ne odričite se tako lako privatnog života, jer samo pravi prijatelji, otvoren odnos sa partnerom i sretan dom su stvari koji vam mogu donijeti istinsku sreću i vjetar u leđa za dalji razvoj.

Jupiter u konjukciji sa Plutonom donosi fokusiranost na veće ciljeve, ali je važno da sami raspodijelite prioritete. Poslovni uspjeh, obilje, putovanja, napredovanje u karijeri – samo su neke od mogućnosti koje otvara ovaj tranzit.

Pokušajte da se oduprete negativnim porivima, nemojte postati sebični i egocentrični. Do uspjeha koračajte čistim putem i koristite samo moralna sredstva. U suprotnom, loša karma će vam se ubrzo vratiti kao bumerang.

Ovo bi trebalo da bude vrijeme velikih dostignuća i uspjeha koje vas čine sretnim i zadovoljnim i u budućnosti.

Zato radite na uspjehu, ali ne zaboravite na duhovne vrijednosti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh