Svaštara

70 % bolesti nastaje iz samo jednog razloga: Ovo je jedini način zaštite!

Kada bismo svi tako postupali, procenat bolesnih bi se smanjio

Djevojčica - Ilustracija / Hrvatska-danas.com

Poznati mistik i duhovni učitelj Sadhguru u jednom izlaganju je izjavio da 70% svih bolesti stvoreno umom, piše Lovesensa.

Na pitanje kako bismo mogli da promenimo te emocionalne i misaone obrazce koji nas ograničavaju i negativno utiču na zdravlje, Sadhguru odgovara sledeće:

“Bolest se može na više načina manifestovati u organizmu. Svaka misao i svaka emocija menja vašu ravnotežu i hemijske reakcije u organizmu. Na primer, ako mislite na tigrove, u vašem telu se menja određena hemijska reakcija. Ili, ako razmišljate o cveću, dogodiće se druga vrsta hemijske reakcije.Ako ste svakodnevno opterećeni toksičnim mislima, kako možete biti dobro?

Danas imamo ograničenu kontrolu nad tim šta jedemo, šta pijemo i šta udišemo, a sve to u sebi ima određene toksine. Svet je pun toksične energije, ali ako se trudite da se oslobodite tih toksičnih misli i želite sebi da pomognete, onda ste na pravom putu.

Stare civilizacije su na bolest gledale kao nešto pogrešno, a moderna društva tretiraju bolest kao nešto poželjno, jer postoji čitava industrija koja na tome napreduje.

Svakog dana dodajte nešto lepo životu. Jednom kada hemija vašeg organizma bude u fantastičnom stanju i vaše misli budu pozitivne, osetićete osećaj blaženstva i prirodne lepote.

Kada bismo svi tako postupali, procenat bolesnih bi se smanjio. Ne možete uticati na okruženje koje širi negativnu energiju, ali ono iznutra, stanje u vama, jeste 100% pod vašom kontrolom.

Ako nastavite da trujete svoj organizam mislima i emocijama koje generišete, pre ili kasnije može se povećati rizik od bolesti”, tvrdi poznati mistik,piše Stil


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh