Svaštara

Pun Mjesec u Biku 31.10. u konjukciji s Uranom – Horoskop za sve znakove

Ovaj pun Mjesec u konjunkciji s Uranom mnogim osobama može izbaciti na površinu neke odgovore i tajne za kojima ste ranije tragali. Vrlo moćan aspekt koji nam daje promjene, pobune, revoluciju. U ovim danima događa se kvadrat Merkura i Saturna koji će pojačati nezadovoljstvo, nesigurnost, frustracije i depresiju pa treba biti dosta jak i skoncentriran da sve prođe bez većih posljedica.

stil

Ovo je drugi pun Mjesec koji se zove još i plavi Mjesec. On će biti na 8. stupnju koji pripada Škorpionu. Kako će biti u konjunkciji s Uranom, trebamo biti spremni na svakakva iznenađenja. Uran će se potruditi da vas probudi iz rutine i da vam da priliku da budete svjesni nekih stvari.

Iznenadni uvidi i bljeskovi sada vam mogu dati da sagledate život i stvari iz druge perspektive. Ovaj pun Mjesec u konjunkciji s Uranom mnogim osobama može izbaciti na površinu neke odgovore i tajne za kojima ste ranije tragali.

Vrlo moćan aspekt koji nam daje promjene, pobune, revoluciju. Ovaj pun Mjesec i promjene mogu se osjećati sve do mladog Mjeseca 15.11, piše “Atma“.

Kod pojedinaca može biti naglašena anksioznost, nervoza, nestrpljenje i da budu raspoloženi za svađu. U ovim danima događa se kvadrat Merkura i Saturna koji će pojačati nezadovoljstvo, nesigurnost, frustracije i depresiju pa treba biti dosta jak i skoncentriran da sve prođe bez većih posljedica.

Šta mogu očekivati pojedinačni znakovi Zodijaka?

OVAN

Dragi Ovnovi, vama ovaj pun Mjesec pada u vaše polje financija i imetka. Svakako da trebate biti oprezniji kada je posao i financije u pitanju. Prioriteti su sada jako bitni i ne dozvolite da vas ponese ishitrenost.

Ulažite u djecu, svoje odnose pa možete dobiti zauzvrat nešto što vas čini sretnim. Kod vas je bio fokus na zajednički novac, a sada se sami fokusirate na svoja stvaralaštva.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem polju osobnosti, mentalnog i fizičkog. Došao je red na vas da se istaknete. Pojedine osobe se mogu osjećati zapostavljeno pa bi trebale biti hrabre i staviti na prvo mjesto svoje potrebe da biste bili sretni.

Svakako da ostvarujete svoju sreću kroz svoj ego, a partner će biti zapostavljen. Sigurno je da partner trpi već neko vrijeme pa mu se ovo ne sviđa gdje može doći do konflikta i svađe.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama se ovaj pun Mjesec događa u vašem dvanaestom polju što je vezano za neku prošlost iz koje trebate izaći i pokrenuti nešto novo. Potrebno je da budete strpljivi, jer kada je Bik u pitanju stvari idu nešto sporije.

Pojedini Blizanci će željeti malo se povući i biti sami, jer su u prethodnom periodu samo trčali i bili prezauzeti. Moguće je da neka duboka pitanja izbiju na površinu koja treba razriješiti. Ne ulazite u rasprave.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas je ovaj pun Mjesec u vašem jedanaestom polju koje je zaduženo za prijateljstva, druženja, očekivanja, a s druge strane ljubav, zadovoljstva, djecu, hobije. Mnogi Rakovi shvaćaju da je sve to bitno u njihovom životu i da mnoge stvari o njima ovise.

Bitna vam je tuđa potreba, a pojedini Rakovi mogu dobiti već zarađen njihov novac. Bitno je da se opredijelite za nešto što vam daje unutrašnje zadovoljstvo i mentalnu radost.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem desetom polju karijere, jednog roditelja ili nadređenih osoba. Bitno je da budete strpljivi i sačekate nagrade za dobro napravljen posao. Mnogo uložene energije sada je usmjereno na vašu karijeru i uspjeh.

Uz malo pažnje vi stječete sigurnost koja vas vodi pravo do uspjeha. Svakako, vi volite da ste u centru pažnje pa ipak to i postižete. Pojedini Lavovi trebaju biti odmjereniji i pažljiviji. Pojedine osobe može iznenaditi povoljna prilika za uspjeh dok se neke trebaju čuvati svađa i drugih konflikta.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem devetom polju koje je predodređeno za putovanja, filozofiju, viša učenja pa će tu biti fokus. Da bi zadovoljili svoj um i tijelo trebate nešto novo početi proučavati ili negdje otputovati.

Kako vaš partner nikako da se fokusira na nešto već je rastresen, vi imate ispred sebe cilj prema kojem stremite. Pojedine Djevice mogu osjećati neki unutrašnji nemir koji već duže vrijeme traje pa bi bilo dobro da pokrenete maštu i krenete u avanture da se malo opustite.

VAGA

Drage Vage, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem osmom polju koje je predodređeno za intimu, novac koji nije vaš osobno, transformacije na duhovnoj razini. Sada vam je važno da dobijete od drugih podršku kako psihološku tako i materijalnu.

Ako imate partnera, intimni odnos, ako je dobar, može povratiti ogroman mir kod vas. Naglašeno je da se pitate što je vaše, a što je partnerovo, ipak vas partner može razuvjeriti da to nije najbitnije da je bitna ljubav, romantika i ideali. Izbjegavajte sukobe s partnerom. Potrebna vam je relaksacija i opuštanje.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vama se ovaj pun Mjesec događa u vašem sedmom polju partnera u ljubavi i općenito partnerskih odnosa. Ako nemate partnera sada vi osjećate koliko vam nedostaje pa možete odlučiti da nešto poradite na svom ljubavnom putu.

Mogući su neki poslovni dogovori i sklapanje ugovora koji vas mogu učiniti vrlo zadovoljnim. Potreba da se bude ambiciozan i poštovan od poslovnih partnera vama je vrlo bitno. Kako je Merkur retrogradan onda pazite na komunikaciju koja bi mogla pokvariti odnose. Uživajte u ljubavi i opustite se.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem šestom polju koje je zaduženo za posao i zdravlje. Mnogi Strijelci bi trebali više pažnje posvetiti poslu i unaprijediti ga. Pojedini mogu pronaći posao, dok se neki mogu baviti svojim zdravljem i zdravom prehranom.

Kako je Merkur retrogradan, trebali bi za zdravlje pokrenuti mentalni sklop, a za posao – usredotočiti se i skoncentrirati. Pazite na komunikaciju da ne napravite prepreku.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem petom polju koji je predodređen za ljubav, djecu, zabavu, sport , kreativnost, romantiku. Mnogi Jarci mogu osjećati ljubav i romantiku sa željom da uživate i budete kreativni, jer vam je dosta da ugađate okruženju i bliskim osobama.

Pojedini Jarci mogu osjećati ljubav djece ili partnera što će vas radovati. Neki Jarci se mogu zaljubiti iznenada dok drugi uživaju u intimnim trenutcima s partnerom. Moguć je i neki iznenadni priljev novca.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, vama se ovaj pun Mjesec događa u vašem četvrtom polju koje je vezano za dom, obitelj, porijeklo pa će to biti u fokusu. Sreću i uživanje možete pronaći u obitelji. Pojedini Vodenjaci mogu i osnovati svoju vlastitu zajednicu ili ući u vezu, brak.

Moguća su sva iznenađenja kada ste vi u pitanju, jer se vama sve događa odjednom pa i nestane odjednom. Kako je Merkur retrogradan i u kvadratu sa Saturnom, trebate paziti što pričate, kome pričate i izbjegavajte sve vrste rasprava.RIBE

Drage Ribe, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem trećem polju, što je predodređeno za komunikaciju, rodbinu, učenje, pokret, promet i još mnoge stvari. S ovim Mjesecom mogu biti naglašene komunikacije i veze pa trebate paziti na komunikaciju.

Posebno zato što je Merkur retrogradan i pravi kvadrat sa Saturnom, gdje vam može dati i uvid da se dosta stvari nagomilalo za posao i da niste bili vrijedni. Odgovorite na poruke, pozovite osobe s kojima se davno niste čuli, družite se s okruženjem, rodbinom, susjedima. Pazite na komunikaciju.

Sretno u svemu!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh