Svaštara

Horoskop – Očekuje nas uskoro plavi Mjesec u Škorpiji: Samo ova 4 znaka će izbjeći loše događaje – Da li ste vi jedan od njih?

4 znaka su imuna na mračni uticaj Plavog Mjeseca – Da li ste vi jedan od njih?

Plavi Mjesec - Stil.kurir.rs

Većini od nas 2020. godina nije bila baš najprijatnija, a nove izazove nam donosi energija Plavog Mjeseca.

U narednim danima očekuje nas nestabilna i rizična energija Plavog Mjeseca koji će se pojaviti na nebu 31. oktobra u znaku Škorpije.

Ovo je pravo vrijeme za ispitivanje finansijskih pitanja i vašeg ljubavnog života. Intezitet Sunce vam daje motivaciju i trudi se da se usredsredite na svoje ciljeve.

Ipak, budite na oprezu tokom energije Plavog Mjeseca, jer je u isto vrijeme aktivan mračni Uran koji donosi nepredvidive promjene.

Međutim, četiri horoskopska znaka ostaju imuna na nepredvidive događaje. Da li ste vi jedan od njih?

Ovan

Vi ste vatreni i brz znak Zodijaka, a Plavi Mjesec aktivirat će u vama određene osobine Bika. Podstaći će vas da napravite pauzu i pronađete mogućnost za uzemljenje i realniji pogled na svoj život.

Ambiciozni i često želite da postigente više, uprkos svim okolnostima. Iskoristite povaj lunarni događaj kao inspiraciju da preuredite svoj život. Usredsredite se na ono što imate i kako to možete iskoristiti za ostvarenje vlastitih ciljeva.

Blizanci

U posljednje vrijeme ste se osjećali umorno i bezvoljno što možete pripisati energiji retrogradnog merkura. Puno ste sanjarili, bili zarobljeni u iluziji, ali sada – obnovite svoju energiju!

Napravite pauzu, posvetite se svojim mislima i sagledajte širu sliku događaja koji su dio vašeg života. Rzmislite, koji koraci vas dijele do samoostvarenja?

Vaga

Dolaze brojne promjene u vaš život, ali najbolje što možete da uradite jeste da prihvatite sve ono što vam se nađe na putu. Plavi Mjesec donosi veliku transformaciju zbog koje ćete se na početku osjećati izuzetno čudno. Savršeno je vrijeme da prihvatite sve novo što donosi. Iako vam možda neće na početku donijeti dobra osjećanja, uskoro ćete razumijeti da je to najbolje što Univerzum sada može da vam ponudi.

Strijelac

Plavi Mjesec nam daje šansu da se oslobodimo usporene energije i to je baš ono što u ovim danima treba da uradimo. Vrijeme je da prekinete sve toksične veze i odnose. Posvetite se svom unutrašnjem biću, pročistite ga od negativnosti i otvorite srce za nove lijepe stavri, piše “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh