Svaštara

Mama (101) je zamolila sina da zaustavi auto – kako bi se igrala u snijegu

Jedan je sin, po imenu Armand, svojoj mami, koja ima čak 101 godinu, priuštio zabavu na vrlo jednostavan način.

Starica se igra u snijegu - Screenshot

Dok je vozio mamu Albinu, ona je usred ničega od njega zatražila da zaustavi auto. Htjela je izaći na snijeg i pogledati krajolik, prenosi “Novi život“.

Armand je na brzinu izvadio kameru i sve snimio te je objasnio:

Dosta sam usporio snimak samo kako bih imao vremena da vam malo objasnim pozadinu. Malo je padala kiša, ali vidjeli smo da je nivo snijega jako nizak, pa smo odlučili nastaviti put. Ali prije nego što sam uspio opet krenuti, vrata su se otvorila i mama je izletjela van. Kad imate mamu od 101 godinu, dobra je ideja imati u blizini kameru za ove posebne trenutke – a ovo je jedan od njih, piše “Doznajemo“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh