Svaštara

Strašna noć čiste magije: Plavi Mjesec pojavit će se 31. oktobra, a evo šta donosi svakom znaku

Jedno od najstrašnijih poznatih sujeverja jeste pojava punog Mjeseca na Noć vještica. To će se dogoditi baš ove godine.

Plavi mjesec - Twitter

Astrologija kaže da rijetki plavi Mjesec koji će se pojaviti 31. oktobra može da utiče na vas više nego što mislite.

– Tačno u trenutku punog mjeseca, Uran će biti na istom stepenu kao i naš prirodni satelit. Uran je planeta promena, slobode i ponovnog pronalaska. Uzdrmaće nas i dati priliku da odbacimo stare obrasce. Uran traži od nas da se probudimo i otvara vrata promjenama za svaki znak Zodijaka – kaže astrolog Hajdi Rouz Robins.

Neka vam zvijezde budu vodilja i saznajte kako će ovaj rijetki fenomen uticati na svaki horoskopski znak!

Ovan

Poznato je da Ovan ima jake ambicije i sve ulaže u karijeru. – Ovaj pun mjesec uzdrmaće vaše ritmove i rutine. Šta zaista cijenite? Obavezno provodite vrijeme radeći ono što volite, a ne samo ono što donosi korist – poručuje Robins.

Bik

Bik voli kućnu udobnost, ali to ih definitivno ne čini lijenim. Ako ništa, ovaj horoskopski znak želi da nauči kako da zaradi više novca i sreću pronalazi u predmetima oko sebe. – Dajte svom preduzetničkom duhu energiju. Šta želite da pokrenete? Ovaj pun Mjesec aktivira vatreniji pristup načinu na koji radite svoj posao – savjetuje astrolog.

Blizanci

Poznato je da su Blizanci dobri govornici koji gotovo pucaju od kreativnosti, radoznalosti i ideja. Ima smisla da prognoza za plavi Mjesec bude kreativna strana ovog vazdušnog znaka, sa fokusom na produktivnost. – Ovaj plavi Mjesec aktivira vašu maštu. Uživajte i pustite talentima da vas vode. Zaronite u carstvo svojih snova i vizija. Neka vaša umjetnost prednjači – savjet je astrologa za sve Blizance.

Rak

Rak voli svoje prijatelje i porodicu, a ovaj pun Mejsec učiniće ih još važnijim. – Ovaj pun Mjesec traži od vas da aktivirate svoja prijateljstva i zajednicu. Poziva vas da izađete iz zone komfora i otkrijete nešto novo – poručuju zvijezde.

Lav

Lavovi su puni ponosa. Najbolji kompliment koji možete dati ovom znaku jeste “Divim se tvom samopouzdanju”. Ovo samopouzdanje će vam pomoći i u poslu. – Ovaj pun mjesec je sjajan za podsticanje vaše karijere. Izložite svoje ideje. Razmislite o novim poslovima. Promijenite nešto. Skupite hrabrost za inovacije – kaže Robins.

Djevica

Djevica je generalno poznata kao najorganizovaniji znak Zodijaka, pa bi ovom zemaljskom znaku moglo biti teško da istraži neku spontanost. – Rizikujte. Usudite se da istražujete. Ovaj plavi Mjesec aktivira vašu želju da proširite vidike i naučite nešto novo. Ne brinite o savršenstvu. Samo zaronite – poručuje astrolog Robins.

Vaga

Vage sjajno pronalaze ravnotežu, ali ponekad treba da potraže dublju perspektivu u sebi. – Možda ćete otkriti kako postoje brojne tajne i istine. Ovaj pun Mjesec aktivira vašu želju da uđete u srž stvari. Intimnost vam je važna. Želite da se duboko povežete.

Škorpija

Poznato je da Škorpije izuzetno duboko osjećaju emocije, a to važi i za lična prijateljstva i veze. – Ovo je vaša prilika da donesete malo svježeg vazduha u svoje veze. Iznenadite svog partnera. Recite ili učinite nešto neočekivano. Napravite planove koji su van vaše uobičajene rutine – savjet je za sve Škorpije.

Strijelac

Ovaj vatreni znak poznat je po avanturističkom duhu. Ponekad se avantura odvija unutra. – Ovaj pun Mjesec otkriva da želite da se dobro zabavite. Možda ćete pronaći vrijeme da primjenite i neke nove rituale zdravstvene zaštite. Imaćete neke nove ideje o tome kako se bolje brinuti o sebi – poručuje Robins.

Jarac

Struktura u svakodnevnom životu je Jarcu jednako važna kao i organizacija Djevici. Ali, ponekad je vrijeme da se granice prošire. – Dozvoli sebi da se igraš. Budi spontan. Ovaj pun Mjesec poziva dijete u vama da se izrazi. Odmori se od osjećaja da moraš da budeš glavni – kaže astrolog.

Vodolija

Svaki znak ima svoju snagu, a astrolozi kažu da je Vodolija jedan od najpametnijih horoskopskih znakova. Pa kako plavi Mjesec utiče na Vodoliju? – Sjajno razmišljate, ali možda se osjećate bolje sa ovim punim Mjesecom. Dopustite sebi da potpunije izrazite ono što osjećate. Pokušajte da se ne odvojite od svojih emocionalnih potreba – savjet je za vas.

Ribe

Ribe su znak koji je simpatičan i voli sentimentalnost. Robins ima nekoliko dobrih savjeta za Ribe: – Ovaj pun Mjesec nadahnjuje vas da se na nove načine povežete sa drugima. Ispružite ruku i pozdravite nove ljude. Povežite se sa onima s kojima ste izgubili kontakt – savetuje astrolog Robins, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh