Svaštara

RIJEŠITE SE ODMAH TIH GADNIH MITESERA! A EVO KAKO SE TO RADI

Problem mitesera zabrinjavaju i najnjegovanije žene. Najčešće se ove tačke pojavljuju u adolescenciji, kada čistoća kože direktno zavisi od hormonalnog nivoa.

dnevni.rs

Ali ako vas takav problem prati već u odraslom dobu, trebalo bi da razmislite o osnovnom uzroku. Miteseri se mogu javiti zbog nepravilne dijete, nekvalitetne kozmetike ili intenzivnog čišćenja kože pilinzima.

Slažete se, bez obzira na razlog, morate ga odmah eliminisati! “Dnevni Magazin” brine o vašem zdravlju i deli recept za divan lek protiv mitesera.

KAKO SE OSLOBODITI CRNIH TAČAKA NA LICU
1/2 limuna
1/4 kašila meda
PRIMENA

Odsecite pola limuna i stavite malo meda na rez.
Trljajte lice sočnom limunovom kašom, obratite posebnu pažnju na problematična mesta.
Ostavite medeno-limunsku smesu na licu 5-7 minuta.
Zatim ga isperite dekocijom kamilice (čajem kamilice).
Ovaj postupak se preporučuje ne više od 2 puta nedeljno. Posle prvog nanošenja koža će dobiti ravnomernu nijansu, a crnim tačkama neće biti ni traga!

Podelite recept sa ovim blagotvornim sredstvom za uklanjanje mitesera sa prijateljima, neka i oni nauče kako nežno očistiti lice!

Mitesere možete ukloniti i sa maskom koja se sastoji od 3 masti. Vidite OVDE kako,piše Dnevni.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh