Svaštara

OVO SU UBJEDLJIVO NAJGLUPLJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI: A jedan od njih je daleko ispred svih!

Koji je najgluplji horoskopski znak? Iako nije najprijatnije pitanje, činjenica je da su ga mnogi postavili.

Ženski osmijeh - Net.hr

“Thoughtnova” lista donosi odgovor na to pitanje uz napomenu da nema ljutnje. Naime, kod ovih znakova problem je što prvo reaguju, a onda tek shvate šta su uradili. Odluke uglavnom donose na instiktivno. Pripadnici ovih znakova imaju sreće jer su uglavnom i najsrećniji znakovi.
Prema ovoj listi, najgluplji znak je Rak. Na prvom mjestu našao se zbog svoje pretjerane osjetljivosti i sklonosti burnim reakcijama, koje nisu logične.

Drugo mjesto zauzeo je Strijelac. Najčešće se smatraju opsjednuti sobom, neodlučnim i sklonim borbi isključivo za sebe. Zbog toga ostavljaju utsak da su manje inteligentni, iako su oni znak koji možda najbolje sagledava širu sliku.

Ovnovi su zauzeli treće mjesto. Oni su najveći misterija ove liste jer su jako inteligentni i jako glupi u isto vrijeme. Izgledaju nevino, a zbog nesposobnosti da stvari shvate ozbiljno, čine se kao zabavne osobe. Ali zapravo ne mogu da se pohvale emocionalnom inteligencijom koja je potrebna da bi razumjeli druge.

Vage su sljedeće na listi. Iako se čine inteligentnim, najčešće svoju moć koriste za manipulisanje drugima. Za razliku od Ovnova, jako dobro razumiju tuđa osjećanja. Obožavaju savršenstvo, a kako bi ga postigle, Vage su spremne na svakakve gluposti.

Lavovi vole da pretjeruju i jako su egocentrični, a zbog toga su spremni na sve kako bi ih drugi zavoljeli. Pokušaće baš sve kako bi im se drugi divili, čak i ono u čemu nisu dobri. Ta spremnost im je i osigurala mjesto na ovoj listi.

Bikovi su posljednji na ovom popisu, a opisuje se kao egocentrične i plitke osobe, najviše zato što se ne znaju na pametan način da se nose sa tuđim odbijanjem. Kad nešto nije po njihovom, znaju burno da reaguju, da budu zbunjeni i izgubljeni, što kod drugih ostavlja utisak kao nisu naročito pametni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh