Svaštara

Tiktokerica (20) poginula tokom snimanja videa za društvene mreže

Areline Martinez (20) je poginula tokom snimanja videa za TikTok, prenosi The New York Post.

Arelina Martinez - Screenshot

Martinez iz meksičke Chihuahue je s nekoliko prijatelja snimala scenu lažne otmice za objavu na društvenim mrežama, a dok su snimali, jedan od njenih prijatelja koji ju je držao na nišanu slučajno ju je upucao u glavu. Nakon toga su se svi razbježali.

Djevojka je već ranije objavljivala videa sličnog sadržaja, a društvenim mrežama se već počeo dijeliti video koji je navodno snimljen nekoliko trenutaka prije njene smrti, na kojem se vidi kako se Areline pretvara da se bori sa svojim “otmičarima”.

Policija ju je pronašla u petak 2. oktobra oko 22 sata, vezanih ruku i nogu. Prema policijskim navodima, na snimanju je bilo prisutno najmanje 10 ljudi, a zasad nije objašnjeno zašto su koristili pravi i napunjeni pištolj tokom takvog snimanja.

Policija je uspjela identificirati dva muškarca sa snimke, ali ih zasad nije uspjela pronaći, prenosi “Radiosarajevo”.

Iza nje je ostala beba od godinu dana. Areline je pokopana u ponedjeljak


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh