Svaštara

Sedmični ženski horoskop: Djevice čeka mini-pakao, a Blizance mini-raj

sedmični horoskop od 19.10 do 25. 10. Ova sedmica mnoge dame imaće moto “ništa nije nemoguće”, što znači da će žene imati sreće u svakom poduhvatu. Energija zvezda i planeta biće veoma povoljna!

Kajli Džener - Instagram

Žena Ovan

Žene rođene u ovom znaku početkom nedelje moći će da pokažu svoje najbolje osobine i biće magneti za privlačenje novca.

Energija zvezda i planeta biće naklonjena onima koji sreći teže na pošten način.

Od srede su mogući nesporazumi u porodici pa ćete morati da pornađete kompromisna rešenja kako bi se postigao sklad u odnosima sa voljenima.

Žena Bik
Damama koje su rođene u ovom znaku ovog nedelje zvezde i planete pružiće priliku da posvete vreme ne samo poslu, već i voljenima.

Jačanje porodičnih veza biće važno, a vi ćete u teškim trenucima moći da dobijete podršku svojih najmilijih.

Pozitivno razmišljanje, sposobnost pronalaženja kompromisa i volja za pobedom spasiće vas od nevolja i omogućiti vam lako rešavanje složenih problema.

Žena Blizanac
Žene Blizanci bi početkom nedelje trebalo da obrate pažnju na nezavršene poslove. Zvezde i planete diktiraju svoja pravila, a žene u ovom znaku moraće da se pomire sa dovršenjem trenutnog posla.

Druga polovina nedelje biće mirnija, što znači da će biti vremena za vaše omiljene hobije.

Astrolozi preporučuju damama Blizancima da razvijaju urođene talente, zahvaljujući koojima će biti lakše da postignu uspeh u poslovnom i privatnom životu.

Žena Rak
Astrolozi preporučuju da Rakovi obrate pažnju na sebe i svoje potrebe.

Energija zvezda i planeta biće pozitivna, što znači da možete raditi sve što pruža zadovoljstvo i pomaže razvoju.

Novi hobiji, sport, trening za rast u karijeri – sve ćete obavljati s uspehom, ako verujete u sebe i ne popustite pred nagovorima sa strane.

Žena Lav
Od ponedjeljka, astrolozi preporučuju Lavicama da usklade osaćenja kako ne bi patile zbog svoje tvrdoglavosti. piše “Zena Blic“.

Sposobnost pronalaženja kompromisnih rešenja i zaustavljanja na vreme spasiće vas nesuglasica kako u poslovnom okruženju, tako i sa voljenima.

Nevolje možete izbeći ako slušate svoju intuiciju i ne donosite ishitrene odluke.

Žena Djevica
Djevicama će ove nedelje zvezde i planete pružiti priliku da revidiraju planove i napuste sve što je zastarelo.

Uspeh dama u ovom znajz biće u njihovim rukama, pa prilike koje pruža sudbina ne smeju se propustiti.

Obraćanje pažanje na detalje i unutrašnji glas pomoći će vam da odaberete pravi smer, kao i da oživite sve što je važno: sreću, ljubav i sklad.

Žena Vaga
Žene Vage ove nedelje trebalo bi da obrate pažnju ne samo na posao, već i na stvaranje udobnosti u kući.

Uređenje porodičnog gnezda pomoći će zaljubljenim Vagama da pronađu sklad u odnosima , a usamljena srca – da privuku dugo očekivanu ljubav u život.

Uz to, Vage u prvoj polivini nedelje trebalo bi da obrate pažnju na pitanja u vezi sa finansijama: energija zvezda i planeta biće povoljna za privlačenje profita.

Žena Škorpija
Ženama rođenim u ovom Znaku, ova nedelja doneće uspeh.

Obraćanje pažnje na manje detalje pomoći će vam da izbegnete greške pri odabiru smera, kao i da izbegnete nepotrebne sukobe.

Slobodne dame moći će da privuku ljubav ako odbace misli o samoći. Možete promeniti situaciju ako prestanete tražiti mane u sebi.

Žena Strijelac
Energija zvezda i planeta ove će nedelje doneće mnogo nervoze.

Takvo stanje može dovesti do neželjenih sukoba i smanjenje uspeha, što znači da bi trebalo napuniti baterije i privući pozitivne misli u život.

Optimističan stav spasiće vas od neprijatnih situacija i pomoći vam da lako savladate privremene poteškoće.

Žena Jarac
Zvezde i planete pomoći će Jarcima u svemu ove nedelje.

Astrolozi preporučuju damama ovog naka da ne propuste ovu jedinstvenu priliku, da dobiju darove sudbine i uspeju u onim stvarima koje su bile predviđene za ovu nedelju.

Intuitivno će žene Jarci moći da odaberu pravi smer i lako će doći do željenog cilja, što znači da bi trebalo da slušate svoj unutrašnji glas i slutnje.

Žena Vodolija
Događaji ove nedelje potrešće žene rođene u ovom znaku i omogućiti im da razotkriju svoje uspavane talente.

Energija zvezda i planeta omogući će aktivno delovanje i lako osvajanje novih visina.

Nećete biti lišeni pažnje koju možete koristiti u svoje svrhe: zatražite pomoć u poslovnom okruženju i koketirajte sa suprotnim polom kako bi otkrili senzualnost i povećali svoje samopoštovanje.

Žena Riba
Astrolozi preporučuju damama rođenim u ovom znaku da se uključe u samorazvoj kako bi povećale samopoštovanje i postigle novi uspeh u poslovnom okruženju.

Energija zvezda i planeta na početku nedelje biće kreativna za posao, ali njegov kraj bolje je posvetiti romansi.

Ribe ne bi trebale odustati od izlazaka, gde usamljena srca mogu pronaći srodnu dušu, a oni u vezi naučiće da bolje razumeju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh