Svaštara

Fotke oženjenog čovjeka postale hit jer se voli oblačiti kao žena, supruga ga podržava

FOTOGRAFIJE muškarca koji kombinira raznu mušku i žensku odjeću i obuću postale su viralne na društvenim mrežama i izazvale raspravu o unisex odjeći.

Muskarac zenska odjeća - Pinterest

Slavni talijanski brend Gucci nedavno je izazvao različite reakcije haljinom za muškarce sa satenskom vrpcom, a ispostavilo se kako zaista postoje straight muškarci koji uživaju noseći žensku odjeću i dodatke.

Mark Bryan samoprozvani je straight muškarac koji voli Porsche, lijepe žene i uključivanje visokih peta i suknji u svakodnevnu garderobu. Bored Panda piše kako je riječ o američkom inženjeru robotike koji trenutno živi u Njemačkoj.
61-godišnji otac troje djece kaže da ga supruga ne samo podržava, nego mu i preporučuje što bi trebao nositi, a dodao je i kako njegova kći često želi posuditi cipele od njega. Otkrio je i kako se tako odijeva jer želi biti drugačiji, a u svojim outfitima ne vidi ništa seksualno. “Muškarci mogu imati ovakav stil, a da ih se ne etiketira kao homoseksualce ili queer”, govori.

Njegove fotografije nedavno su postale viralne, prvo na Pinterestu i Facebooku, a zatim i na drugim društvenim mrežama.

Njegov račun na Pinterestu ima oko 1300 pratitelja, no njegove fotografije mjesečno pregleda više od 20 tisuća ljudi samo na toj društvenoj mreži, prenosi “Index“.

Na Pinterestu redovito objavljuje fotografije u raznim odjevnim kombinacijama, a mnogi tvrde kako očigledno ima razvijeniji smisao za modu od većine muškaraca. Nije jasno ni odijeva li se Mark tako svaki dan ili samo pozira za fotografije, no one su izazvale lavine reakcija, a neki kažu da mu štikle stoje jednako dobro kao i ženama. Evo još nekih od njegovih outfita.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh