Svaštara

Ko plače, a ko brzo preboli: Ovako horoskopski znaci podnose raskid

Pesimisti bi rekli da onog momenta kada stupite u emotivnu vezu i kada ona otpočne, već ste u riziku od raskida.

Horoskop - Alo.rs

Da u ovoj priči ne odemo u ekstrem, reći ćemo da raskid definitivno nije jednostavna stvar i da za mnoge osobe naprosto mora biti bolan. Naravno, svi mi veoma individualno doživljavamo i preživljavamo raskid, ali postoje neka osnovna astrološka načela kako znaci podnose raskid.

Ovan

Ovan kada je zaljubljen definitivno sve stavlja “na kocku” i sigurno se rukovodi nekom logikom da će ta veza opstati. S tim u vezi, njegovo razočarenje raskidom sasvim sigurno mora biti veliko. Osnova je takva da naprosto, onda kada raskine, Ovan osjeća izuzetno veliku ljutnju. Često može biti jako bijesan i nesretan. Savjet za Ovna koji preživljava raskid jeste da se bavi fizičkom aktivnošću koja će mu pomoći.

Bik

Bikovi su veoma intertan znak. Jako teško se privikavaju na promjene. Njima je teško i kada uđu u vezu da se prilagode na nove životne okolnosti, a kamoli da raskid prevaziđu i prebole. Njima sigurno neće biti lako, ali je sretna okolnost da kod njih patnja koja će biti velika, ne mora da traje predugo. Oni trebaju da se okrenu sportu, i fizičkoj aktivnosti. Takođe, kontakt sa prirodom može biti njihov spas.

Blizanci

Blizanci definitivno spadaju u velike sanjare i jednostavno, veza koja je prekinuta njima predstavlja srušene snove i iluzije. U tom pogledu, oni moraju da budu veoma koncentrisani da cijelu situaciju prevaziđu. Kako bi to i učinili oni zaista treba da se okrenu usvajanju novih znanja. Ne bi bilo loše da se posvete doškolavanju ili na neki drugi način da okupiraju svoje misli, ako mogu sportom, to može biti rješenje.

Rak

Rakovi su izuzetno veliki emotivci. Po tome su poznati i nadaleko čuveni. Sve ovo govori da im neće biti ni malo lako niti jednostavno da prebole raskid. Oni cjelokupnu situaciju u kojoj su se našli, a koja je loša mogu prevazići uz dosta zalaganja. Neophodno je da u tim trenutcima budu okruženi osobama koje ih vole. Bliski prijatelji i porodica, imat će ključnu ulogu u tome da oni nadomjeste prazninu.

Lav

Lavovi sigurno neće patiti onoliko koliko će to činiti osobe koje su rođene u drugim znacima. Ako se javi patnja, ta patnja će biti poprilično prešutna ili će se bar Lav truditi da to sakrije od svoje bliže okoline. Ipak, to ne mora biti prednost u cilju smanjenja bola i tuge. Lavovi su energični i u cilju da prebole, trebaju da se okrenu sportu i fizičkoj aktivnosti. Lav se neće iluzorno zavaravati idejom o pomirenju.

Djevica

Djevica se konceptualno neće snaći u novonastaloj situaciji. Drugim riječima, osim što će im partner nedostajati u emotivnom smislu, oni će imati jako veliki problem sa viškom slobodnog vremena. Nevolja je u tome da oni počnu da to vrijeme koriste za patnju koja može biti tiha ili bučna. Ovo vrijeme trebaju da ispune obavezama najrazličitije vrste. Što više obaveza za Djevicu u patnji, to će brže preboljeti raskid.

Vaga

Vaga je emotivna iznad svih očekivanja. Njihova patnja biće srazmjerno izražena stadijumu veze u kome je ona nestala. Vaga može da se rukovodi iluzijom o pomirenju dosta dugo, a ta iluzija će zaista prolongirati agoniju do krajnjih granica. Njihovi prijatelji i porodica trebaju da budu “glas realnosti”, kako bi Vaga uspjela da realno sagleda emotivnu situaciju u kojoj se nalazi, jer je to korak bliže ka preboljevanju.

Škorpija

Škorpije kada vole one vole do srži. Ne štede svoje emocije niti malo i to je nešto što ih karakteriše. Međutim, momenat raskida i bola, je momenat zbog koga je Škorpija zaista znak koji ima niz prednosti nad drugim znacima. Škorpija će uključiti svoj “prekidač”, uspješno kontrolisati emocije, vladati sobom, i ne dozvoliti da je patnja pretjerano obuzme. Škorpija će tada svoju ljubav prema partneru pretvarati u mržnju.

Strijelac

Strijelčevi će biti izuzetno povrijeđeni raskidom, i to bez obzira na to koja strana je inicirala raskid. Prosto, njima su srušeni snovi. Ono što karakteriše strelaca je “tiha patnja”, koja je specifična za ovaj znak. On neće dozvoliti da bliža okolina shvati do koje mjere pati, jer ne želi da ga iko ikada sažaljeva. Suština načina na koji Strijelac može da preboli, je zapravo posvećenost radu, ali i brz pronalazak nekog za flert.

Jarac

Jarčevi će sigurno uspjeti na dosta dobar način da amortizuju bol koji osjećaju. Njima je naprosto potrebno da se osjete poželjno. Ako zaigraju “na tu kartu”, svjesno ili spletom okolnosti, odnosno pod uticajem prijatelja, izlasci, provod, mogu biti dobro rješenje. Oni neće odmah ući u drugu vezu, ali sami pogledi potencijalnih udvarača, podići će ego Jarca do maksimuma, i oni će lakše preboljeti situaciju.

Vodolija

Vodolije će raskid preživljavati kao pravu dramu! Oni će biti kraljevi drame u tim trenutcima. Svima će prepričavati šta se dogodilo, uz akcentovanja načina na koji je partner pogrešio i ogriješio se o njih. Upravo ta “govorancija” će biti spona koja neće dozvoliti da što prije prebole, jer će kroz takvu vrstu priče oni uvijek iznova i iznova da proživljavaju cjelokupnu situaciju. Trebalo bi ih tad motivisati na provod.

Ribe

Ribe su izuzetno veliki emotivci, ali opet i dobro poznati “kvarnići” koji u sebi imaju nekoliko strana ličnosti. U stanju prekida veze i patnje, oni će aktivirati svoju tamnu stranu, koja će osvjetlati njihov život. Preboljevaju na način da flertuju, zavode, a veoma često mogu sebi dopustiti i neku romansu, odnosno avanturu uz pomoć koje će se zaista dogoditi da prebole brže. Prijatelji su im velika podrška u svemu, piše “Noizz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh