Svaštara

Stiže nam sezona Škorpije od 22.10 do 22.11 – Poslednji Mlad Mjesec u 2020, Mars kreće direktno

Za nekoliko dana stiže nam sezona Škorpije. Sunce napušta vazdušni znak Vagu i ulazi u dubinu vodenog znaka misteriozne Škorpije. Sezona Škorpije počinje 22. Oktobra i trajaće do 22. Novembra

stil

Planeta vladar Škorpije je Pluton, planeta transformacije i promjena koje možemo da očekujemo za vrijeme vladavine ovog znaka. Moć promjene leži u nama samima i sa Suncem u znaku Škorpije dobijamo svu moguću podršku koja nam je potrebna kako bismo napravili promjene u našim životima.

Trend promjena koje smo imali u toku čitave ove godine se nastavlja i u mjesecima koji dolaze. Asteroid Juno prati Sunce u ovom znaku što će nas navesti da preispitamo naše namjere. Asteroid Juno će da utiče na odnose sa partnerom i porodicom, te će naglasiti naše potrebe i očekivanja od partnera.

Za vrijeme vladavine Škorpije pojaviće se značajni astrološki događaju koji bi mogli uticati na sve nas.
Plavi Mjesec u Noći Vještica. Noć Vještica ove godine će biti još jezivija jer će se na nebu pojaviti Plav Mjesec koji će biti u znaku Bika. On će nam donijeti izazovnu energiju pomoću koje ćemo moći da oslobodimo svoje emocije.

Anđeoski broj 111 u sezoni Škorpije. 1. Novembar nam donosi anđeoski broj 111 koji će nam pomoći da otkrijemo svoju sudbinu. On će takođe da nas zaštiti od izazovne energije koju nam donosi sezona Škorpije. Meditacija će vam pomoći da na ovaj dan bolje privučete energiju.

Merkur kreće direktno. Nakon svoje poslednje retrogradnosti u ovoj godini Merkur nastavlja da se kreće direktno od 03. Novembra. Merkur koji je započeo svoju retrogradnost još u junu sada konačno završava u sezoni Škorpije.

Konjukcija Sunca i asteroida Juno. Asteroid Juno je povezan sa srodnim dušama i vezama, a sada je u konjukciji sa Suncem. 8. Novembra bismo mogli više da sanjarimo o svom životnom partneru i da mu otkrijemo svoja skrivena osjećanja.

11:11 Za vrijeme vladavine Škorpije. Novembar je mjesec koji je blagosloven magičnim anđeoskim brojevima. 11. Novembra imamo anđeoski broj 11:11 koji će nam pomoći da se povežemo sa izvorom energije. Iskoristite ovaj dan da otkrijete svoje duhovne puteve.

Konjukcija Jupiter – Pliton. Ova konjukcija će na globalnom nivou da utiče na ekonomiju i finansije, pa budite oprezni sa svojim finansijama. Iskoristite ovaj period da privučete obilje u svoj život. Mars kreće direktno. Poslije Merkura i Mars će krenuti direktno.

Ovo će biti kraj dugog i teškog retrogradnog perioda ove dvije najjače planete. Doći će kraj nekim incidentima koji su vam se dogodili u prošlosti. Mlad Mjesec u Škorpiji. Poslednji i glavni astrološki događaj u sezoni Škorpije je mlad Mjesec u ovom znaku,pišeInfpult

Pojaviće se 14. Novembra i to će biti treći i poslednji Super mlad Mjesec, ujedno će biti i poslednji mlad Mjesec u ovoj godini te ćemo biti svjedoci Pomračenja Sunca. Ovo je period kada će da se dogode neki novi počeci stoga ostavite svoju prošlost iza sebe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh