Svaštara

ARKANOV SIN RATUJE SA CECOM, NE SMIRUJU SE STRASTI! SADA OBJAVIO NOVU SLIKU, ZAPOSLIO SE: Pogledajte gdje radi, NEOČEKIVANO

Vojin Ražnatović, sin pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, veoma je aktivan na društvenim mrežama, pa tako nerijetko sa svojim prijateljima dijeli događaje iz svog života.

Ovog puta pohvalio se na svom Fejsbuku poslom kojim se bavi, te nije krio koliko je ponosan što je dio velike kompanije “Tesla”.

Svestan sam da sam deo najbolje kompanije na svetu i zalagacu se beskrajno da otvorimo predstavnistvo i nova radna mesta kod nas u Srbiji i Crnoj Gori.

Gepostet von Vojin Ražnatovic am Samstag, 17. Oktober 2020

“Svjestan sam da sam dio najbolje kompanije na svijetu i zalagacu se beskrajno da otvorimo predstavništvo i nova radna mjesta kod nas u Srbiji i Crnoj Gori”, poručio je Ražnatović,piše Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh