Svaštara

2020. godinu možemo da otpišemo, ali čemu da se nadamo u 2021?

Tekuću 2020. godinu mnogi smatraju jednom od najgorih koja nas je zadesila zbog pandemije korona virusa koja je zaustavila čitav svijet. Mnogi su je praktično i otpisali i unaprijed se raduju 2021.

Žena - Unsplash

Šta će nam ona donijeti, otkrivaju astrolozi kroz kratak horoskop za 2021. godnu!

Stručnjaci za astrologiju kažu da će 2021. biti godina prosperiteta i lijepih trenutaka na emotivnom planu. Ipak, biće tu i teških momenata i velikih iskušenja, piše portal “Stil“.

Evo šta će svakom horoskopskom znaku donijeti 2021. godina!

Ovan
Horoskop za 2021. godinu ovom znaku previđa konačno prevazilaženje lošeg raspoloženja i depresije koji će biti dominantni početkom godine, a zatim sledi period harmonične ljubavi i lijepih prijateljstava.

Okolnosti će vam ići na ruku, a vi morate znati da ih iskoristite na najbolji način kako biste prevazišli poslovne teškoće koje će se javiti u februraru, a u martu dodatno pogoršati.

Sudbina će vam se čas smješkati, čas će vam okretati leđa. Vama se spremaju brojne teškoće kroz koje ćete morati sami da prođete.

Bik
Naredna godina donijeće poboljšanje na polju porodice i prijateljstava. Ovo će biti i vrijeme kada ćete morati ozbiljno da povedete računa o zdravlju.

Sve važne stvari treba da riješite do sredine aprila, a plodove svog rada ubiraćete od juna. Pazite i širom otvorite oči – tokom lejta suočit ćete sa velikom izdajom.

Blizanci
Početak godine će biti idiličan peirod za vas, ako ne napravite neku kardinalnu grešku. Moguća su brojna poslovna putovanja. Najbolje vijesti i najljepši događaji čekaju vas u septembru, kao i poboljšanje finansijske situacije. Od oktobra će vam sve ići od ruke i pratiće vas sreća šta god da uradite.

Ipak, u novembru stiže razočaranje kao posljedica grešaka koje ste napravili u nekom periodu života.

Rak
Za vas, 2021. godina je period dobrih djela koje ćete činiti za druge, ali i za svoju dušu. Sudbina će vas za to dobro nagraditi. U ljubavi treba da se čuvate konflikata, naročito tokom ljeta.

Teškoće na poslu mogu se javiti u septembru, a mogući su i sukobi sa porodicom i prijateljima.

Na vama je da se potrudie da uklonite sve spoljašnje faktore koji utiču na odnose sa voljenim osobama i sve bi trebalo da bude u redu.

Lav
Za pripadnike ovog znaka ovo će biti emotivno prilično stresna godina, dok ćete na polju karijere izuzetno napredovati. Moguće je i dugo, zanimljivo putovanje.

Sve probleme na poslu riješavat ćete lako, ali u avgustu ćete primiti vijesti koje će bitno uticati na sve planove koje ste imali.

Dva puta u toku godine (u martu i decembru) bićete savladani emocijama zbog uspomena iz prošlosti i to će biti vaš najosjetljivi period. Ne dozvolite da to utiče na ostale aspekte vašeg života, jer se sve lako može okrenuti u negativnom smeru.

Djevica
Početkom godine vaša kreativnost će posustati, pa tada ne bi valjalo da započinjete nove poslove. Koncentrišite se na završavanje starih. Sasvim je izvjesna dobra finansijska stimulacija, zahvaljujući vašem trudu u 2020. godini.

Prva polovina godine je i period kada će se odnosi sa porodicom dodatno učvrstiti, a ako je bilo konflikata, tada će se razrešiti. U avgustu vas čeka velika, ali neodložna kupovina, pa na vrijeme počnite da štedite.

U oktobru stižu nevolje – shvatit ćete da su mnoga obećanja bila prazna, zbog čega ćete se osjećati nemoćno i frustrirano.

Vaga
Na poslu ćete uživati u prijatnoj, prijateljskoj atmosferi. Sa druge strane, morat ćete maksimalno da se posvetite porodici, posebno starijim članovima. Pored toga, bavit ćete se neplaniranim renoviranjem i kupovinom, što će vas učiniti sretnim.

Moguće su bezrazložne ljubomorne scene od strane partnera, ali te trzavice će brzo proći.

Škorpija
Uz malo pritiska i puno samopouzdanja, vas ove godine čeka čista sreća. Ipak, nemojte letjeti u oblacima – šansa za nesreću u martu je veoma visoka. U porodici će vladati mir, a kako godina odmiče, finansijska situacija će se sve više popravljati. Za vas je važno da ne vjerujete svakoj informaciji koju dobijete, jer će mnoge od njih biti maliciozne i potpuno neistinite.

Početkom godine predstoji vam uspješno putovanje. Moguće su neke poteškoće na poslu, koje će se intenzivirati u zimskom periodu.

Strijelac
Početak i kraj godine doneće vam veliku sreću i uspjeh, ali sredinom godine suočičete se sa finansijskim teškoćama. Mogući su konflikti i tenzija na emocionalnom i porodičnom planu.

Mjesec jul možete lako da iskoristite da preokrenete stvari u svoju korist, samo treba dovoljno da se potrudite. Krajem avgusta moguća je strasna avantura, koja će se završiti totalnim razočaranjem.

Jarac
Život svakog pojedinca rođenog u ovom znaku biće totalno drugačiji, sve zavisi od datuma vašeg rođenja. Neke Jarčeve čeka velika sreća, a druge totalni kolaps. Ipak, svaki predstavnik znaka Jarca sreću može da pronađe u kretivnosti i ljubavnim vezama.

Krajem godine mogući su zdravstveni problemi, pa je ključno da se što pre posvetite prevenciji. Oni Jarčevi kojima će sreća biti naklonjena imaće veliki uspjeh na poslu i čeka ih novčani dobitak u porodici. Oni kojima sreća nije naklonjena, ipak će osjetiti radost u maju, ali će morati naporno da rade kako bi održali kvalitet života.

Najteži period za vas je od juna do avgusta 2021. U novembru može doći do velikih problema na poslu.

Vodolija
Predstavnicima ovog znaka čitave godine će nedostajati vremena da završe sve što su planirali i sve što im je nametnuto. Druženja će biti manje nego inače zbog previše obaveza, a sva pažnja biće usmjerena na posao.

Morate da radite na smirenju i da ne dozvolite da se previše nervirate, jer vas to može dovesti u neprijatne situacije.

U maju i julu se posebno čuvajte brzopletih odluka – to će uglavnom biti loši potezi. Krajem godine predstoji vam veći gubitak. Pazite se novih komšija.

Ribe
U aprilu vama stiže olakšanje – stresnom periodu je kraj. Dominirat će sreća, harmonija u ljubavnim odnosima, lijepa komunikacija s prijateljima, ali i prilika da riješite porodični problem koji već dugo traje.

Što se tiče finansija, neophodan je oprez, naročito tokom oktobra. U posljednjem mjesecu 2021. godine raste rizik od nezgoda.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh