Svaštara

Ljubavna astro analiza do 31.10. – Rakovi će dijeliti sreću, Jarčevima dolazi uspijeh u ljubavi

Ljubavna astro analiza do 31.10. – Rakovi će dijeliti sreću, Jarčevima dolazi uspijeh u ljubavi

Ljubavni horoskop - Blogspot

Ovan: Mnogi Ovnovi će imati potrebu da izađu da izađu napolje i prošetaju, sretnu neke zanimljive osobe sa kojima bi mogli podijeliti sve ono šta im je na srcu. Trebaćete malo više da se potrudite kako biste osvojili nečije srce, a ako vam se to sada čini previše zahtjevno pričekajte malo.

Bik: Ako uspijete da razumijete sve svoje ljubavne snove i želje vidjećete da u poslednje vrijeme samo sanjarite i maštate. Bilo bi dobro da se malo spustite na zemlju. Ako ste već odlučili da budetet ljubazniji prema svima onda to radite iskreno i iz duše. Pretvaranje može samo da vas vrati unazad.

Blizanci: Nastaviće se faza uživanja u životu i ljubavi. Dobićete skoro sve što možete da poželite. Bićete puni samopouzdanja i biće vam otvorene mnoge prilike za druženje. Mnogi Blizanci koji su rođeni u ovom znaku bi mogli da upoznaju neku novu i zanimljivu osobu.

Rak: Nastavite da dijelite sreću, radost i zadovoljstvo svima koji vas okružuju. Oni koji su samo bi trebali da izađu među ljude i više vremena da provode napolju. Budite Iskreni i otvoreni jer će vaša veza uspjeti samo na taj način.

Lav: Naćićete zajednički jezik sa partnerom i bolje ćete da razumijete jedno drugo. Potražite neki novi naćin zabave. Mnogi od vas će shvatiti koliki su srećnici jer će im se ostvariti mnoge želje u ljubavi. Čuvajte to što imate, jer ljubav treba njegovati.

Djevica: Neke Djevice bi mogle ostvariti lijep kontakt sa osobom sa posla, pa bi moglo da se desi nešto više u vašem odnosu. Oni koji su se povukli u sebe nadomjestiće maštom ono čega nema u njihovim ličnim odnosima.

Vaga: Dozvolite svojoj intuiciji da vas vodi kada su u pitanju ljubavna pitanja. Uz pomoć intuicije sve će da vam ide lakše. Ako vam se čini kako vam nedostaje strasti u vezi, pretustite se partneru jer će on to sve da nadoknadi.

Škorpija: Nemojte da se upuštate u rasprave naročito ne oko gluposti i sitnica. Vremenom će se vaš odnos poboljšati samo budite strpljivi. Sve što budete rekli svom partneru imaće pozitivan uticaj na njega i vi ćete biti zadovoljni.

Strijelac: Bićete veoma zadovoljni svojim ljubavnim odnosima i trudićete se da sreću podijelite sa što širim krugom ljudi. Vaša hedonistička priroda će doći do izražaja u vašoj vezi u kojoj ćete imati sve što poželite.

Jarac: Nizaće vam se ljubavni uspjesi jedan za drugim. Oni koji su u vezi će da blistaju , dok će samci izlaziti i biti puni nade. Vaš humor i komunikacija će biti na zavidnom nivou, čak ćete uspjeti da se našalite na svoj račun,piše Infpult

Vodolija: Ovih dana ćete toliko blistati ta ćete svoju pozitivnu energiju prenositi na sve oko sebe, bez obzira na nemire koji se dešavaju u vama. Oni koji su još uvijek u potrazi za srodnom dušom, mogli bi je naći preko svog posla ili na poslu i to na veoma lak i iznenađujući način.

Ribe: Bićete spokojni samo ako se ispune obećanja koja ste dali ili primili. Bićete ispunjeni i spokojni samo u društvu u kojm se osjećate ugodno. Oni koji očekuju vijest o ljubavi iz inostranstva će morati još malo da se strpe jer će doći do nekih nejasnoća i nesporazuma.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh