Svaštara

Škorpija – mjesečni horoskop za novembar 2020. godine

Previše optimizma ovoga puta može da vam donese velika razočaranja

Škorpija u horoskopu - Savremenazena.de

Ovog meseca ćete konačno dokazati svima za šta ste sve sposobni. Više nećete biti ni u čijoj senci – došlo je vaših 5 minuta i sada ćete vi biti u centru pažnje.

Ako odnosi sa voljenom osobom u poslednje vreme nisu bili sjajni, sada hoće – u novembru je sudbina na vašoj strani. Ako ste sami, i to će se vrlo brzo promeniti, jer jedna fina i vrlo atraktivna osoba počinje da “obleće” oko vas.

Sredinom meseca može doći do prave eksplozije osećanja, nakon čega lako može doći do veridbe ili sasvim nove faze u dugodišnjoj vezi. Bićete prijatno iznenađeni ponašanjem partnera i uživaćete u romantici.

Finansijska situacija se značajno popravlja, a biće tu i značajne pomoći porodice.

Mesečni horoskop predviđa da ćete u novembru imati razlog da slavite nešto zaista posebno.

Važni datumi: 2, 15, 20, 26, 28. Dobro ih iskoristite.

Najvažniji saveti: Vodite računa da razilaženje u stavovima ne utiče na vaše odnose sa voljenim osobama, jer mogući su sukobi, naročito krajem meseca. Ne budite previše optimistični za bilo šta, jer se taj vaš optimizam sada može okrenuti protiv vas i doneti vam velika razočaranja,piše Stil


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh