Svaštara

“Počele su mi stizati poruke sa nepoznatog broja”

“Iznenada su mi počele stizati poruke sa nepoznatog broja, tipa, ej ljepotice da se vidimo, čuo sam da voliš da šaraš i tako to.

Djevojka - SrbijaDanas.com

Šokirala sam se, pomišljala sam svašta, od toga da me muž “testira”, preko toga da se neko iz komšiluka zeza sa mnom i na kraju pomišljala sam da se stvarni i sviđam sa mojih 47 godina nekome.

Ipak sam samo kratko napisala da su pogriješili, ali nakon dva dana dobila sam poruku da mi je sa tog broja poslata dopuna kredita od 100 eura uz poruku POČASTI SE.
Iz pristojnosti sam se zahvalila i tako je i počelo naše dopisivanje. Kroz poruke sam shvatila da se radi o nekom baš dobrom muškarcu, pažljivom i bogatom.

Nakon 4 dana dopisivanja dogovorili smo se da se nađemo u susjednom gradu. Sjela sam na autobus i na dogovorem mjestu vidjela..

Nakon 4 dana dopisivanja dogovorili smo se da se nađemo u susjednom gradu. Sjela sam na autobus i na dogovorem mjestu vidjela mog muža kako me čeka. Samo je pitao ZAŠTO?

Nisam mu znala odgovoriti, 28 godina smo u braku i nikada ga nisam prevarila, nisam čak ni razmišljal, ali eto, stvarno ne znam zašto, možda jer sam osjetila da mogu konačno imati nešto što nikada u životu nisam imala dovoljno – NOVAC!

Rastali smo se nakon toga i moj život je izgubio svaki smisao. NE ZNAM KAKO DALJE …”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh