Svaštara

Trogodišnjak umro nakon što je pronašao pištolj i slučajno se upucao u glavu

TROGODIŠNJI James Kenneth Lindquester iz Oregona je umro nakon što je u spavaćoj sobi pronašao pištolj i slučajno se upucao, javlja Ured šerifa okruga Washington.

James Kenneth Lindquester - Facebook

Tragedija se dogodila u petak 9. listopada u 21:49 po američkom vremenu. Jamesova obitelj je nazvala 911 i prijavila da je dječak izvadio pištolj iz ladice u ormariću pa se upucao pucao u glavu.

Hitne službe pokušale su spasiti dječaka. Prebačen je u obližnju bolnicu, ali nešto prije ponoći je proglašen mrtvim, prenosi “Index“.

“Smrt djeteta je najgori poziv na koji idemo. Teško je. Mnogi od nas su i sami roditelji. Neki imaju djecu iste dobi kao ovaj dječačić i to je doista teško. Vidimo puno užasnih stvari, ali kad se odnosi na dijete, to je najgore”, rekla je zamjenica šerifa Shannon Wilde za lokalnu postaju KATU.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh