Svaštara

Ovo su tri najpohlepnija horoskopska znaka

Lavovi su jako inteligentni i vole to pokazivati. Uvijek će naći neku rupu u zakonu kako bi nadmudrili druge, a ne dira ih što će to možda nekom drugom napraviti štetu.

Škrtost - Ilustracija / Thinkstock

Pohlepa se ne očituje samo u tome da netko želi više od onog što mu pripada već i u tome da takvi ljudi obično stavljaju svoje potrebe ispred svih ostalih. Egocentrični su i rijetko razmišljaju kako će njihovo ponašanje utjecati na druge ljude, sve dok oni dobiju što žele. A žele sve i žele to odmah, bez obzira na to koliko već imaju.

1. Ovan Ovnovi vole dobre pogodbe, tako da dobiju što više, a daju što manje zauzvrat. Obožavaju sve što mogu dobiti besplatno i prvi će stati u red ako se nešto poklanja. Zašto bi naručili večeru ako mogu dobiti besplatan uzorak predjela? Čak i ako postoji ograničenje da se dijeli samo jedna stvar po osobi, neće im biti neugodno tražiti dodatnu porciju , prenosi “Index“.

2. Jarac Jarčeve možete zamisliti kao direktore neke velike firme koji će bez problema sebi isplatiti veliki bonus, a odmah zatim radnicima reći da je ovo loša godina za povišice. Nije da su strašno sebični, samo misle da zaslužuju više nego drugi jer su skloni i uložiti puno truda. Veliko im je zadovoljstvo dobro obaviti posao, ali još veće kad vide da im se to financijski isplatilo.

3. Lav Lavovi su jako inteligentni i vole to pokazivati. Uvijek će naći neku rupu u zakonu kako bi nadmudrili druge, a ne dira ih što će to možda nekom drugom napraviti štetu. Obično se drže zakona, ali im neće biti problem otvoriti bankovni račun u drugoj državi samo da bi izbjegli plaćanje poreza.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh