Svaštara

Horoskop / Vladavina Vage traje do 22. oktobra, a ova 3 znaka imat će najviše sreće u ljubavi

Uticaj horoskopskog znaka koji simboliše ravnotežu i harmoniju, mnogima će pomoći da donesu neke odluke koje će uvesti sklad u njihov život.

Ljubav - N2

Takođe, ovo je period u kojem je najlakše dovesti u red i ljubavni život, a astrolozi ističu tri znaka kojima sezona Vage donosi najviše sreće u ljubavi

Blizanac
Blizancima se u sezoni Vage smeši puno koketiranja, novih poznanstava i dejtova. Kliknućete s puno ljudi, ali to ne znači da se odmah morate s nekim upustiti u vezu.

Tokom sezone Vage opušteno uživajte u flertovanju, jer vam sezona Strijelca svakako donosi nešto ozbiljnije.

Vaga
Očekivano, za Vage je ovo najbolji period na svakom polju, pa tako i na ljubavnom.

Lako ćete privlačiti pažnju drugih zbog čega ćete se napuniti samopouzdanjem i odvažiti se na neke svari na koje inače ne biste, poput prilaženja frajerima ili odlaska na dejt na slijepo.

Prihvatite sve što vam se nudi jer, čak i ako ne nađete ljubav, sigurno ćete se dobro zabaviti.

Vodolija
U sezoni Vage Vodolije bi mogle da upoznaju ljubav svog života, prenosi “Index“.

Ovaj period donijet će vam puno novih poznanstava i velike su šanse da ćete naletjeti na nekoga ko će vas oboriti s nogu.

A s obzirom na to da znate da vas može da očara samo neko ko je sličan vama, slobodno se možete opustiti i biti svoji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh