Svaštara

OVU SLIKU BRATA I SESTRE DANAS SVI U SRBIJI DIJELE: Srce će da vam pukne KAD PROČITATE – NE ODVAJAJU SE NI SEKUNDE (FOTO)

Svratište za djecu, koje se nalazi na dvije lokacije u Beogradu, za pojedine mališane je jedino mesto gde mogu da se okupaju, da pojedu nešto toplo, da dobiju čistu odjeću i obuću, kao i potrebnu pažnju. Veliki broj mališana koji dolazi postao je nažalost još veći, a krivac za to je globalna pandemija korona virusa koja je već najugroženije slojeve društva načinila još siromašnijim.

“Postavili smo rekord za ovo doba godine – 112 devojčica i dečaka posetilo nas je tokom jednog dana. Među njima i brat i sestra koji se nisu razdvojili ni na minut”, glasila je objava koji je organizacija “Svratište za djecu”, podijelila na svom Fejsbuk profilu. Svako ko je imao prilke da vidi ova dva mališana za trenutak je sigurno imao onaj neprijatni ukus pomiješane tuge i gorčine u ustima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh