Svaštara

Ljubavna astro analiza za Novembar: Šta mogu u ljubavi da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe

Šta mogu u ljubavi da očekuju Jarac, Vodllija i Ribe

Horoskop - Espreso.rs

Jarac: Novembar će da bude mjesec u kojem će romatika biti veoma izražena. U ovom mjesecu ćete da upoznate osobu koja će da vas očara i ostavi bez daha. Činiće vam se kao da je ta osoba pala pred vas iz vedra neba. Imaćete potrebu da razmislite o svemo što vam može pomoći da napravite pozitivne promjene u svom životu.

Nemojte da se miješate u svađe koje se ne tiču vas lično jer bi mogli da izvučete deblji kraj. Pokušajte malo da razmislite i da se ohladite prije nego što napravite bilo kakav korak. Oni koji su u vezi bi mogli da dobiju vijest koja bi mogla da promijeni njihov život iz korijena. Preispitajte sve detalje kako vam nešto nebi promaklo. Imaćete podršku partnera i vaših najbližih u ostvarenju svojih planova koje već neko vrijeme želite da ostvarite. Ne dopustite štetnim ljudima da se miješaju u vaš život.

Vodolija: U ovom mjesecu zvijezde vam obećavaju vrijeme ispunjeno strašću i ljubavnim impulsima. Oni koji su slobodni će biti aktivni i hrabri u ljubavi. U njima će da se probudi želja za avanturom koja će da im donese šanse za započinjanje ljubavne veze. Vodolije koje su u vezi bi mogle da imaju problema sa strpljenjem, pa bi mogle da ih muče mnoge stvari na koje ne mogu da utiču.

Pokušajte da se otvorite svom partneru i da razgovarate o svojim najdubljim emocijama koje već neko vrijeme želite da pustite da izađu iz vas. Nemojte da otkrivate drugima mnogo detalja o svom odnosu sa partnerom, naročito ne nepoznatim osobama i osobama koje vam nisu previše bliske. U ovom mjesecu vas očekuje mnoštvo lijepih vijesti i zanimljivih iskustava. Analizirajte svoj život iz što više različitih perspektiva kako biste našli najbolje rješenje za sebe u novonastalim situacijama. Ovo je period u kome bi neke vaš želje mogle da se ostvare,piše Infpult

Ribe: Sunce, Merkur i Venera, planeta ljubavi, prolaze kroz vašu partnersku kuću. Ove planete zajedno sa Uranom čine skladan aspekt koji vam donosi pozitivne promjene. Ovo je period u kome bi moglo da dođe do mnogih promjena ne samo u vašem ljubavnom životu već i u vašoj porodici. Nemojte da izazivate sudbinu vašim prohtjevima zbog svoje nestrpljivosti i odvojite vrijeme da mirno procijenite svaku situaciju.

Obratite pažnju na sve što se dešava oko vas kako biste mogli donijeti najbolje moguće odluke i zaključke u svom životu. Položaj planeta će pozitivno da utiče na vašu kreativnost i nadahnuće vas da planirate budućnost. Svaka peomjena koja vam se desi bi samo mogla da vam ide u korist zato iskoristite svaku priliku koja vam se pruža. Nemojte da se dovedete u iskušenje da bježite od stvarnosti i nemojte da vjerujete neprovjerenim informacijama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh