Svaštara

Mjesečni horoskop za novembar 2020. – Šta očekuje vaš znak

Ovaj mjesec će za mnoge Bikove biti vrlo naporan. Na trenutke će izgledati da se bura stišava, ali onda će doći do novog naleta valova i nećete se moći opustiti cijelog mjeseca. Škorpioni, ako želite uvesti neke korjenite promjene u vaš život, ovaj mjesec je idealan period za to. Zvijezde i planete su vam naklonjene i sve oči su uprte u vas!

OVAN

Ako ste zauzeti, to ne znači da nemate pravo da se dobro zabavite. U prvom tjednu imat ćete priliku vidjeti stare prijatelje koji će vas pozvati na neki zajednički izlazak ili zabavu, nemojte propustiti priliku da se malo opustite i budete u dobrom društvu.

Odgovarat vam da malo promijenite rutinu i da promijenite kolotečinu u koju ste upali. Razgovarat ćete s nekim novim ljudima, a s voljenom osobom ćete sredinom mjeseca moći uživati u zajedničkim trenucima.

Nemate puno obaveza kada je riječ o poslu i zato lagano završavate sve svoje radne zadatke na vrijeme. S kolegama imate solidan odnos i to vam se sviđa, ne odgovara vam napeta atmosfera u kojoj svatko jedva čeka da kaže nešto loše o onom drugom.

Krajem mjeseca je moguće da dođe do nesporazuma na poslu koji će se razriješiti dobro po vas, ali se potrudite da više ne budete dio te priče koja ne ide uopće uz vaš karakter i uz vaše ponašanje.

Tijekom cijelog ovog mjeseca će vam zdravlje varirati i morate se dobro potruditi da ga stabilizirate u narednom periodu. To neće biti lako, ali uz malo volje, imate šanse da se osjećate dobro i spokojno.

BIK

Ovaj mjesec će za mnoge Bikove biti vrlo naporan. Na trenutke će izgledati da se bura stišava, ali onda će doći do novog naleta valova i nećete se moći opustiti cijelog mjeseca. Iz tjedna u tjedan vas čeka veliki broj obaveza koje ćete jedva uspjeti završiti.

Na neki način uživate u svim tim obavezama, ali će vam ipak ponestati snage u trećem tjednu ovog mjeseca i odmor će vam biti preko potreban.

Emocije vam nikada ne jenjavaju pa će tako da biti i u narednom periodu. Sve radite srcem, ali to ponekad nije najbolje rješenje zato što lako možete biti povrijeđeni. Ponekad trebate ostaviti osjećaje po strani i raditi stvari mehanički, kako bi što lakše završili neki zadatak ili riješili neki problem, bez obraćanja pažnje na ljude oko vas koji vas promatraju na jedan ljubomorni način.

Kada ovaj mjesec prođe ući ćete u novi proces stvaranja koji će biti kreativan i koji će vam donijeti neke nove poslovne ideje i šanse za daljnji uspjeh.

Osjećate se dobro ali pomalo iscrpljeno i trebat će vam odmor prije ili kasnije. Najbolje je da idete na odmor bez obaveza koje će vas čekati kada se vratite, u suprotnom, nećete se moći opustiti na pravi način i nećete se moći maksimalno opustiti.

BLIZANCI

Mnogo je osoba koje vas tapšu po ramenu, ali vam iza leđa govore svašta. Vi ste toga svjesni, ali nikada ne možete biti sigurni tko vam je pravi prijatelj, a tko samo gleda svoju korist.

Otvorite dobro oči, naročito kada je riječ o novim poznanstvima, nikome ne možete vjerovati, naročito ne onima koji vam dijele komplimente bez ikakvog posebnog razloga. Svašta ste prošli u životu i vrlo dobro znate da se dobra osoba rijetko sreće, a još češće je da samo glumi da je dobra osoba.

Niste baš organizirani kada je riječ o vašem privatnom životu ali se trudite koliko možete. Pokušavate pronaći balans između poslovnih i privatnih obaveza zato što ne volite ovisiti o drugima i stalno moliti nekoga da završava vaše obaveze umjesto vas.

Kada imate previše posla trudite se da sve završite na vrijeme kako vaš društveni i ljubavni život ne bi bio ugrožen, nalazite dovoljno vremena za sve – i za prijatelje i za rodbinu i za neke poznanike koje želite malo bolje upoznati.

Realizacija nekih planova će morati sačekati pošto još nije pravo vrijeme za to. Htjeli ste ostvariti još jednu svoju želju, ali ipak ne smijete žuriti kako ovaj plan ne bi propao, a da propadne ne bi mogli kasnije ispraviti greške i zato morate naučiti biti strpljivi.

Za sada ste zadovoljni situacijom na poslu i, iako je svakome dodatnog prihoda dobrodošlo, imat ćete priliku u skorijoj budućnosti da popravite to.RAK

Mislili ste da će početak mjeseca biti gladak, ali kako je počeo mjesec tako su počeli i problemi, čak i oko nekih stvari za koje ste mislili da će proteći bez ikakvog zastoja. Ipak, teorija i praksa se skoro nikada ne slažu i kad se najmanje nadate problemi se jave bez ikakve najave.

Posao će zbog toga trpjeti izvjestan period, a samo o vama ovisi hoće li i kada ti problemi biti riješeni. Ako ih želite riješiti što prije, ne smijete nikoga čekati da to učini umjesto vas, morat ćete se sami trgnuti i zasukati rukave.

Neke tajne će konačno biti otkrivene, ali ako vi otkrijete tuđe tajne, morate biti spremni na to da će i neke vaše tajne biti otkrivene. Konkurencija ima neke svoje adute koje još ne želi otkriti, a kada ti aduti i skrivene karte budu prikazane, nikome neće biti dobro, a hoće li vama biti, to ovisi od toga imate li vi nekog skrivenog asa u rukavu ili ne.

Voljena osoba je ljuta zato što ste je zapostavili i vi znate da ima svako pravo na to. Ne posvećujete dovoljno vremena partneru, ali ćete sredinom mjeseca to ispraviti, samo se potrudite da tako ostane i ubuduće.

Nemojte da pravite slične greške kao u prethodnoj vezi, ako ne želite da se i ova veza završi vašom krivnjom. Predajte sebe, ne u potpunosti, ali u velikoj mjeri ako želite da vam to bude uzvraćeno istom mjerom.

Osjećate strah i uznemirenost, ponekad bez ikakvog razloga. Stresan period od ranije tek sada pokazuje svoje posljedice i pomalo vam je krivo što ste neke stvari prešućivali bliskim osobama, plašite se da zbog toga ne upropastite vaše psihofizičko stanje.

Ipak, sve se može ispraviti ako reagirate na vrijeme, potrudite se da nađete za početak neki hobi i što više izlazite s prijateljima bilo gdje, bilo da je to kazalište, kino ili jednostavno izlazak u kafić.

LAV

Nemate puno strpljenja ni razumijevanja za voljenu osobu i njene greške koje ponavlja iz dana u dan. Ne znate kako da se postavite prema partneru zato što je ovo nešto novo za vas i do sada nije bilo sličnih problema.

Druga dekada vam donosi neke nove izazove i drago vam je zbog toga, potrebna vam je neka avantura i izazov, upali ste u kolotečinu i pod hitno trebate iz nje izaći, na bilo koji način.

S prijateljima možete isplanirati neko kratko, ali ludo putovanje, ako vam se kockice slože i ako ste slobodni za tako nešto. U dobroj ste formi i to se vidi, vaš imunitet se vrlo dobro bori protiv svih prehlada i viroza, prenosi “Atma“.

DJEVICA

Ne možete živjeti od danas do sutra, a da nikako ne razmišljate o budućnosti, to je sebično od vas i neće vam donijeti dobrog. Morate biti skromniji i smanjiti troškove ako mislite da budete zrela osoba koja je odgovorna i koja zna kada treba prikočiti ili da povući ručnu.

Jedna osoba na poslu će vas natjerati da malo razmislite o vašim postupcima i da se uozbiljite, shvatit ćete da se morate promijeniti prije nego što bude kasno.

Kada počinjete novu suradnju trebate ispitati i istražiti sve detalje koji su bitni za tu poslovnu suradnju. Morate znati s kim surađujete, koji su vaši zajednički ciljevi i imate li možda nekih problema u komunikaciji, bilo da je riječ o nesporazumu ili nekoj drugoj prepreci koja kasnije možda može napraviti veći problem. Krajem mjeseca je moguća realizacija ovog projekta.

Na ljubavnom polju vas čeka uspjeh u drugoj polovini mjeseca. Dugo se već zbližavate s jednom osobom koja vam je vrlo zanimljiva, a početkom druge polovine mjeseca vaš odnos će krenuti na neku višu razinu.

Bit će vam naravno drago zbog toga i bit ćete dugo raspoloženi, dugo već niste osjetili leptiriće u trbuhu i drago vam je što se i dalje možete zaljubiti, imate to u sebi.

VAGA

Morate mnogo više ozbiljnosti unijeti u vaše poslovne pregovore ako mislite da vas neko shvati ozbiljno. Ako djelujete neprofesionalno i pomalo nezrelo, nikada nećete uspjeti da svoje poslovne planove dovedete do neke više i ozbiljnije razine. Sredinom mjeseca je moguća neka nova suradnja s ljudima koje ste tek upoznali i baš iz tog razloga je bitno da provjerite s kim surađujete, kako ne bi bili prevareni, bilo financijski, bilo na nekoj drugoj razini.

Ako ste slobodni, žudjet ćete za nekim premda to bio samo prijatelj, ako ništa više. Iz prijateljstva se često može razviti ljubav, ali nije to tako jednostavno kao što zvuči.

Na prvom mjestu morate odlučiti želite li zadržati prijatelja ili dobiti ljubavnog partnera, ali kada se stvari iskristaliziraju, ljubav i prijateljstvo idu i te kako jedno s drugim.

Ako ste trenutno u vezi, ne osjećate se ispunjeno i potrebno vam je da dosta stvari promijenite ako mislite da budućnost ove veze bude sretna i dugovječna.

Nažalost, to ne ovisi samo o vama, obje strane se trebaju potruditi da veza uspije, a ako je samo jedan od vas neozbiljan, sav trud pada u vodu i samo se gubi vrijeme koje je u današnje vrijeme i više nego dragocjeno.

ŠKORPION

Ako želite uvesti neke korjenite promjene u vaš život, ovaj mjesec je idealan period za to. Zvijezde i planete su vam naklonjene i sve oči su uprte u vas, samo je pitanje jeste li dovoljno hrabri da poduzmete korake koje će dovesti do promjena.

Imate potrebu za promjenom i iako se plašite promjena, ne možete više živjeti na ovaj način, treba vam netko ili nešto da vas prodrma.

Financijski tokovi će biti malo nestabilni početkom mjeseca, ali će se stvari popraviti kako vrijeme bude prolazilo. Nećete znati u što da uložite pa ćete zato biti malo rastreseni sve dok ne dobijete konkretan savjet što trebate učiniti kako bi poboljšali svoju financijsku situaciju i kako bi stvari bile barem malo stabilnije.

Nećete dobiti podršku kada je riječ o privatnim odlukama koji se protive nekim vašim moralnim načelima, ali morat ćete odlučiti na koji način neke stvari dovesti do kraja, a da ne bude povrijeđenih.

Ako ste slobodni, odgovara vam ta sloboda i niste sigurni jeste li spremni na neku novu vezu u kojoj će vam netko stalno govoriti što smijete, a što ne smijete raditi.

STRIJELAC

Imat ćete dobar osjećaj da ovog mjeseca uložite u ono što je popularno i dobro ćete proći s financijske strane. Ideja imate na pretek, ali naravno ne možete svaku od njih realizirati. Kreativni ste u dovoljnoj mjeri da sami sebi napravite mogućnost za uspjeh. Motivirani ste da budete jedan od najboljih i ne zadovoljavate se osrednjih uspjehom, želite da budete na vrhu i to vam je glavni cilj.

Oduvijek ste željeli oprobati se u nekoj zanimljivoj profesiji gdje ćete biti sam svoj gazda, a ovaj period je idealan za to. Iako ćete naići na dosta poteškoća, nemojte odustajati od toga što ste naumili, kada stignete do cilja bit ćete sretni i ispunjeni onime što radite.

Kada je riječ o vašem zdravstvenom stanju, možda je došlo vrijeme da se ovog mjeseca posvetite malo njegovom poboljšanju. Obavite nekoliko pregleda kod svog liječnika, nije na odmet da provjerite krvnu sliku i standardne preglede kako bi bili sigurni da je sve u redu.

Ako imate nekih tegoba, nemojte to prešutjeti svom liječniku, bolje je na vrijeme da reagirate i da poboljšate svoje opće stanje organizma. Izbacite neke svoje loše navike ako ih imate i potrudite se da se hranite zdravije nego ranije.

JARAC

Sve je kod vas stabilno i ne brinu vas priče o tome da je situacija teška za sve, imate svoj siguran posao i ne utječu na vas negativne misli ljudi koji vas okružuju.

Ovo je vaš najbolji period i smatrate da ste na vrhuncu uspjeha, samo se morate potruditi da tako i ostane u sljedećem periodu. Neke probleme s poslovnim partnerima morate riješiti na vrijeme kako ne bi bilo nesuglasica u daljnjoj budućnosti.

Burne avanture s voljenom osobom su nešto na što ste već navikli, ali ovaj mjesec će biti baš euforičan kada je riječ o ljubavi.

Radit ćete nove stvari, probat ćete nešto novo i originalno, a moguće je flertovanje za one Jarce koji su slobodni. Sve u svemu, lijep period koji donosi dosta toga zanimljivog, interesantnog i ekstravagantnog.

Potrebna vam je pomoć da ostanete pribrani i fokusirani na ono što radite, ali nemojte očekivati podršku od ljudi koje znate samo površno. Potražite pomoć prijatelja ako mislite da niste u stanju sami izgurati ovaj period. Iskoristite ovaj mjesec za završavanje nekih obaveza iz ranijeg perioda.

VODENJAK

Posao vam nije najvažnija stvar u životu, a kako vrijeme prolazi tako se i vama mijenjaju afiniteti i želje koje želite da ostvarite.

Ako volite putovati, ovaj mjesec nije idealna prilika za to, zato što prvo morate obaviti svoje poslove u svom mjestu u kojem živite, a tek kada se ukaže prilika za napredak imat ćete šansu da svoje vidike proširite i na okolne zemlje.

Partner više ne obraća pažnju na vas i to vam nimalo ne smeta zato što su se i vama ugasile emocije. Ipak, ne možete sjediti na dvije stolice i započinjati neku paralelnu vezu, iako ima dosta osoba suprotnog spola koje su zainteresirane za vas – i vi za njih, ali je teško prekinuti neke veze iz prošlosti, jednostavno ste navikli na neke stvari od kojih se teško možete odvići.

Od kada ste došli u situaciju da kontrolirate svoje vrijeme i od kada ste sami sebi šef, zdravstveno stanje vam je bolje nego ikada. Morate svakom problemu pristupiti smireno i staloženo, kako bi smanjili stres i napetost, tako možete razmišljati polako i smireno i tako će i rješenje brže doći.

RIBE

Odlični ste po efektivnosti na poslu i jednostavno ste oduševili nadređene pošto sve zadatke izvršavate na vrijeme i u svaki poslovni pothvat ulazite maksimalno fokusirani i usredotočeni na posao.

Trudite se maksimalno ispoštovati svakog kolegu i obraćate pažnju na svaki detalj i to vam se vraća tako što vam raste ugled i reputacija i sve više poslovnih partnera ima povjerenje u vas.

Sumnja u partnera raste iz dana u dan i pravo je vrijeme da tu sumnju razriješite i da iskreno porazgovarate o vašem odnosu. Ima tu dosta problema koji su se sakupili tijekom izvjesnog perioda, a vi ste ga gurali pod tepih i pravili ste se da je sve u redu.

Prije ili kasnije morate shvatiti da nije sve u redu i da će biti sve teže ako se pravite da problema nema. Prije svega, morate iskreno razgovarati kako vi, a kako vaša voljena osoba provodi slobodno vrijeme, gdje idete i s kime se viđate i ima li razloga za ljubomoru.

Bavite se fizičkom aktivnošću i to se vidi. Svaki kompliment vas tjera da budete još bolji i da se trudite još više, a isto tako vas motiviraju ljudi koji vas gledaju ispod oka i koji su vam smijali kada ste imali višak kilograma.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh