Svaštara

Ovih 5 horoskopskih znakova biće apsolutni pobjednici oktobra: Sreća će ih svuda pratiti, uspjeh zagarantovan!

Astrolozi kažu kako će ovaj mesec biti povoljan za sve znakove u smislu suočavanja s problemima i pružanja prilika za njihovo rješavanje, ali posebna radost čeka sljedeće znakove

radioberane

Zakoračili smo u oktobar koji sa sobom nosi žuto lišće koje opada svuda dok koračamo.

Ovaj mesec pod uticajem Sunca i Saturna će određenim horoskopskim znakovima doneti velike promene u životu, koje će ih motivisati i dati im vetar u leđa za nove uspehe.

Sve što zamisle, to će i ostvariti!

Ovan

Loš period pun razočaranja se definitivno završio za ovaj horoskopski znak. Nakon tuge i neizvesnosti, sa dolaskom oktobra za Ovna kreće srećnije vreme.

Ovaj period vratiće im osmeh na lice, ojačati samopouzdanje i doneti sreću kako poslovno, tako i privatno.Rak

Rak je preko svojih leđa prevalio dosta tereta, te je zaslužio da mu se sreća i mir osmehnu.

Od oktobra će konačno moći da se opuste i uživaju u stvarima koje vole. Stižu im i lepe vesti koje će im vratiti nadu, a imaće i podršku bliskih ljudi.

Strelac

Ovom znaku zodijaka ništa nije išlo od ruke u septembru, ali to se sada menja. Oktobar je mesec olakšanja, ispunjenosti i životne sreće za Strelčeve. Sve loše ostavljaju za sobom.

Postoji mogućnost da će im se život iz korena promeniti do kraja novembra.Jarac

Pred ovim horoskopskim znakom je pozitivan period na svim poljima.

Za samo jedan mesec doživeće toliko lepih stvari kakve drugi nisu za 12 meseci. Sledi im odmor, sreća u ljubavi i uspeh na poslu.

Slobodne osobe u znaku Jarca bi mogle pronaći partnera, dok će oni koji već imaju svoju porodicu,svu pažnju usmeriti na njih.

Ribe

Krajem septembra Ribe su imale osećaj da im u životu ništa ne ide od ruke. Kad su počeli da posustaju, stiže period olakšanja.

U oktobru će biti puni pozitivne energije, a mnogo će im značiti i podrška porodice i prijatelja.

Stoga, iskoritite sve prilike koje vam se pružaju ovog meseca jer su one čvrst temelj vaše srećnije budućnosti, prenosi Stil


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh