Svaštara

Kompanija poklonila novi automobil svakom od svojih 4116 zaposlenika

KINESKA kompanija za proizvodnju čelika nagradila je svih svojih 4116 zaposlenika novim automobilima zbog prekoračenja ciljeva dobiti petu godinu zaredom.

Poklon, automobili - Index

Tvrtka Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation organizirala je 1. listopada događaj kojim je proslavila svoj uspjeh i nagradila zaposlenike za doprinos godišnjem rastu.

Mediji prenose kako je tvrtka posljednjih pet godina bilježila sve veću dobit, a uprava je željela učiniti nešto posebno kako bi zahvalila zaposlenicima, pa su odlučili svakome od njih pokloniti automobil. Tijekom nekoliko tjedana uoči kineskog Dana državnosti u serijama je podijeljeno ukupno 4116 vozila, 2933 Ford Territoryja i 1183 Volkswagen Magotana.

Prema kineskom sajtu Sohu, vrijednost vozila iznosi oko 500 milijuna juana (74 milijuna dolara), ali tvrtka Jianxi također je najavila da će platiti registraciju, petogodišnje autoosiguranje, kao i porez na vozila, prenosi “Index“.

Kao promotivni materija za događaj tvrtka je dronom snimila nekoliko stotina novih automobila postavljenih oko velike pozornice za proslavu 1. listopada, a video je postao viralan na kineskim društvenim mrežama, dok je tvrtka dobila brojne pohvale zbog podjele profita sa svojim radnicima


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh