Svaštara

Ženski horoskop do 11. oktobra – Prognoza za sve znakove

U ovom periodu često ćete morati donositi teške izbore i tražiti optimalna rješenja. Vrijeme je dobro za nove ciljeve, neispitane staze i razne planove. Otkrijte što očekuje vaš znak!

Djevojka - Infpult.info

Žena Ovan
U ovom periodu biste trebali biti oprezniji u komunikaciji sa sugovornicima: jedan neprimjeren komentar može izazvati nesrazmjerno snažnu negativnu reakciju. Najuspješnije sada su karijera i osobne financije.

Astrolozi savjetuju da pažljivo slušate intuiciju i poticaje Svemira kako ne biste propustili nove mogućnosti za profesionalni rast. Dobro je dan završiti opuštajućom meditacijom – to će vam pomoći prilagoditi se snagama svemira.

Žena Bik
Opće je poznata činjenica da se onaj tko želi promijeniti svoj život – trudi. U ovom tjednu, zahvaljujući podršci Venere i Plutona, žene u ovom znaku bit će sposobne za puno toga, ali zvijezde im savjetuju da preispitaju svoj stav prema životu i promijene svoj način ponašanja.

Astrolozi savjetuju da napustite taktike postupnog postizanja ciljeva: samo odlučne akcije obećavaju uspjeh. Ne odgađajte potrebne korake , čak i ako su teški i zastrašujući. Problemi se neće se riješiti sami od sebe: samo o vama ovisi hoće li život krenuti u drugom smjeru.

Žena Blizanac
Žene Blizance čeka vrlo skladan period. Da biste ga dobro iskoristili, dovoljno je poslušati savjete intuicije i ne prepustiti se prirodnom tijeku događaja. Vrijednosti poput uljudnosti, ljubaznosti, empatije bit će vrlo cijenjene, piše “Atma“.

Tjedan je povoljan za rad na sebi i kreativnost, provođenje ženskih praksi, brigu o svojoj dobrobiti i vanjskoj ljepoti. No, teški će slučajevi i problemi pričekati – sada je puno važnije smanjiti stupanj stresa i pružiti si trenutke prave sreće: prekrasna večer provedena u samoći i miru može postati izvor snage i pozitivnih emocija.

Žena Rak
Početak ovog mjeseca povoljan je za brigu o sebi i svom zdravlju. Astrolozi savjetuju ženama Rakovima da u svoj život uključe više sporta i brige o sebi, kako bi se riješile jesenjeg bluesa. Ono što definitivno ne treba raditi jest pokušati ometati privatnost drugih.

Čak i ako su Rakovi potaknuti izuzetno dobrom namjerom, to neće završiti ničim dobrim. Intervencija u tuđim poslovima naštetit će i Rakovima i onima kojima pokušavaju pomoći.

Žena Lav
Novi će mjesec otvoriti nove puteve za žene Lavove pa će se mnoge morati suočiti s raznim izborima. Moguće su obećavajuće, ali nejasne i nezgodne promjene.

Horoskop upozorava na pretjeranu žestinu: svaki put kad se želite prepirati, trebali biste se zapitati podsjeća li ovo ponašanje na slijepu tvrdoglavost. Međutim, ako se pokaže da u nju unose svjesnost, Lavice mogu iskoristiti čak i tvrdoglavost u svoju korist.

Žena Djevica
Moćan protok energije kojeg donosi Venera, usmjeren je u područje odnosa i duhovnog rasta. Ovaj je utjecaj vrlo povoljan: mnoge će Djevice moći lako riješiti osobne probleme – bez da naštete sebi i bez da povrijede ponos drugih ljudi. Nakon takvih prilagodbi, osobni život će postati bolji: u komunikaciju će se vratiti iskrenost, uzajamni interes, u veze će se vratiti ljubav, nježnost i strast.

Istina je da se poslovni rasporedi mogu promijeniti. Suzdržite se od donošenja važnih odluka, dogovaranja i poduzimanja konkretnih radnji. Tehnike vizualizacije bit će od velike koristi.

Žena Vaga
Tjedan dana pod utjecajem aktivne Venere donijet će nadahnuće ženama Vagama. Imat ćete želju za dijeljenjem unutarnje snage sa svima, ali ne biste trebali ustrajati ako nema oduševljenih reakcija drugih. Vrijeme će pokazati koji će ljudi uvijek biti tu, a koje je trebalo odavno maknuti s puta.

Astrolozi savjetuju traženje istomišljenika, upravo će njihova podrška dati snažan zamah rastu i donijet će izdašne plodove u budućnosti. Jednom riječju, trebali biste podijeliti svoju unutarnju snagu s onima koji su spremni uzvratiti i podržati vaše inicijative.

Žena Škorpion
Ovog tjedna možda se iznenada poželite sakriti od stvarnosti. Ali ne biste se trebali predati tome: u bilo kojoj situaciji imate dovoljno snage da započnete put prema svjetlijoj budućnosti. Zato astrolozi savjetuju ženama Škorpionima da vode računa o svojim željama.

Žene Škorpioni moći će preuzeti kontrolu nad razvojem situacija pa ne biste trebali gubiti vrijeme na melankoliju i sumnjati u sebe.

Žena Strijelac
Ako su emocije u posljednje vrijeme uznemirujuće, tada u ovom periodu postoji šansa da se prekine niz kolebanja i neuspjeha. To se događa kad Svemir pokreće program novog života. Početkom mjeseca uspostavit će se drugačiji način postojanja: proces će proći bez problema, ako sami čvrsto odlučite da je došlo vrijeme da napustite nešto poznato, ali odavno beznadno.

Sada možete započeti nešto novo koristeći sve dostupne (ali pouzdane) izvore informacija. Razgovor o “važnim stvarima” s voljenima bit će posebno koristan. Morate izbjegavati biti pretjerano ozbiljni, arogantni i tvrdoglavi – ovo je najbolji način da zadržite lagan stav i dobijete ono što želite.

Žena Jarac
U ovom periodu je povoljno da se žene Jarci riješe svega što je postalo zastarjelo, staro, suvišno, da vrate dugove (uključujući karmičke) i općenito na bilo koji način da očiste život. To će olakšati trenutna dinamika: u listopadu/oktobru će mnogim predstavnicima ovog znaka duboko ukorijenjeni problemi isplivati na površinu, što znači da će postati dostupni za proučavanje i rješavanje.

Oslobađajući svoj unutarnji svijet od rasipanja energije u obliku negativnih programa, pritužbi i žaljenja, povećavamo šanse da ga ispunimo nečim prekrasnim. Najbolji način za povratak unutarnjeg sklada su vježbe disanja i meditacija.

Žena Vodenjak
Predstavnici ovog znaka ulaze u uspješno razdoblje, koje donosi najsmjelije, najdublje i najsretnije promjene. Za njih će tjedan biti vrijeme rasta, gdje je važno oblikovati konkretne planove za jesen i postaviti temelje za buduće pobjede.

Čudno, ali od 05. do 11.10. mnogi mogu imati pesimistične misli u vezi s tim. Najnepoželjnija reakcija na to je infantilna: nemojte se sažalijevati i gunđati zbog nepravde života. Kreativne aktivnosti pomoći će vam da vratite pozitivan stav i samopouzdanje.

Žena Riba
Mnogo iznenađenja čekaju žene Ribe, posebno početkom tjedna. Naredat će se neočekivani pozivi, sudbonosni sastanci, odluke, uzbudljive promjene. Međutim, bolje je dati prednost umjerenosti nego dinamici. Bolje je sada umanjiti pritisak i želju da bude onako kako smo zacrtali.

Za svaku izvučenu pobjedu morat ćete platiti, jer će kontrola pripasti aktivnoj, ali umjerenoj Veneri. Astrolozi vam savjetuju da zapamtite da sloboda nije u tome da se ne sputavate, već u tome da kontrolirate sebe i svoje osjećaje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh