Svaštara

Ružna strana horoskopa: Čuvajte se Škorpijinog bijesa i Ovnovog inata

Astrološki stručnjaci su na osnovu karaktera znakova Zodijaka izdvojili njihove ružnije osobine.

Djevojka - Astrosudbina.com

1. Ovan: Poznati ste kao veoma nezreli, i ljude oko vas nervira kada donesete djetinjaste odluke. Ipak, ta osobina vam može pomoći da se istaknete iz gomile. Pored toga imate u sebi ogroman inat koji vas često dovede do problema.

2. Bik: Ako postoji jedna stvar po kojoj ste poznat, to je da ste tvrdoglavi.

Kombinujte to s činjenicom da ste vrlo posesivni i da možete biti nevjerojatan materijalista, mogli biste otkriti da ne vidite dalje od svojih sebičnih potreba. Vaša tvrdoglavost može biti velika prednost ako je upotrijebite u određeno vrijeme, a ne da se zalijepite za svaki mogući detalj.

3. Blizanci: Blizanci su nevjerovatno različiti pojedinci, zainteresovani za teme iz svih područja i slojeva života. Ako se to ne kontoroliše, može dovesti do toga da budete izuzetno izgubljeni u realnosti.

4. Rak: Obzirom da ste izuzetno osjetljivi i emotivni, vaše emocije mogu da idu u krajnost, i da zbog njih budete promjenljivog raspoloženja.

5. Lav: Veoma vas je lako voljeti jer ste šarmantni. Možete vrlo lako pridobiti za sebe svaku situaciju i osobu. Dominirate situacijom i dobijate lako pažnju drugih. Ali pazite da ne zaboravite na vašu životnu misiju baveći se previše samo sobom.

6. Djevica: Vaš perfekcionalizam mnogima ide na živce i zbog toga ulazite u razne konflikte. Život nikada neće biti savršen, zato morate naučiti biti malo fleksibilniji nego što ste navikli.

7. Vaga: Voli sve da isplanira zbig čega često ne slušate tuđa mišljenja i ispadate egocentrični. Nisu samo vaše ideje najbolje!

8. Škorpija: Vrlo ste strastveni i vatreni, i u životu ništa ne radite napola. Ta će vam strast osigurati sjajna mjesta, ali morate naučiti održavati taj temperament! Potrebno je samo da se neko ne slaže s vama da bi vidio snagu vašeg bijesa.

9. Strijelac: Vaša mana je hladnokrvnost prema tuđim osjećajima. Možda vi jeste drčni i jaki ali sjetite se da ljudi oko vas imaju osjećaje..

10. Jarac: Vi mislite da je cijeli svijet u vašim rukama i da se sve vrti oko vas.

11. Vodolija: Imate mnoga znanja, i želite da ih prenesete, ali u tom procesu često ponižavate one koji znaju manje.

12. Ribe: Možda jeste osjetljivi i emotivni ali isto tako lako zanemarujete najbliže osobe oko sebe. Sjetite se ko vam je najbitniji u životu i fokusirajte se na izgrađivanje tog odnosa, prenosi “Pult24“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh