Svaštara

Ljubavni horoskop za prvu polovinu oktobra

Šta vam zvijezde spremaju na polju ljubavi.

Ljubav - Unsplash

Ovan

Osjećat ćete neka sitna nezadovoljstva do sredine meseca, pomalo ćete biti i frustrirani, ali uz malo mudrosti i strpljenja sve će doći na svoje mjesto. Budite skromni u očekivanjima, a uz to i ljubazni – i u ljubavi će biti sve kako treba.

Bik

Kod vas će se do sredine mjeseca isprepletati društveni i ljubavni život. Dobar provod vam je siguran ukoliko se odlučite da malo izađete među ljude. Ali, iako ća vam želja za ludovanjem do jutra biti jaka, tjelesna snaga to vam neće dopustiti. Želite li nekoga upoznati, pokušajte pričati manje, prenosi “24 sata“.

Blizanci

U vama je neka praznina već duže vrijeme, ali u ovom periodu ćete pronaći snage i dovoljno optimizma kako bi tu prazninu popunili. Bićete društveniji i otvoreniji za upoznavanje novih ljudi. Svakako izađite iz kuće, jer savršen partner vam neće pasti s neba na kauč.

Rak

Vas čeka nešto naporniji period ako ste u vezi, jer će partnerovi zahtjevi prema vama postati veći, očekivaće više pažnje i truda od vas. Budite strpljivi, jer je poboljšanje vašeg odnosa ipak na vidiku.

Lav

Otvoreni ste i spremni za druženje. Ukoliko tražite romantičnog partnera, izlazite što više među ljude, čak i kada vam nikako nije do toga. Kod vas će humor u kombinaciji sa strašću biti pun pogodak u osvajanju partnera. Lavovi koji su već u vezi, ovaj period će obogatiti humorom.

Djevica

Ovo je dobar period za vas i po pitanju privatnog i društvenog života. Pred vama su druženja sa partnerom u intimnom okruženju vlastitog doma, no ne zaboravite ponekad pozvati i prijatelje u goste.

Vaga

Zadnjih dana su vam se neke stvari posložile pa ste preplavljeni optimizmom. Budite dobri prema sebi i ne osuđujte sebe pretjerano, nema potrebe za tim. Vaša ljubavna veza ima perspektivu, ali partneru možete da budete pomalo nejasni, pa poradite na tome. Ne čekajte da on prvi uvijek potencira nježnost i intimu.

Škorpija

Vas čeka poziv na neku zabavu ili manje druženje koji će da vas obraduje. Bilo da ste solo ili imate romantičnog partnera, svakako ne ignorišite taj poziv. Bićete vrlo šarmantni pa se ne ustručavajte da nasmijani šetate među ljude. Ako ste sami, to bi mogao da bude pun pogodak za pronalazak partnera.

Strijelac

Ljubavni ideali biće vam visoko podignuti, ali vi ste spremni na to, iako ne znate kuda to sve vodi. Ipak, u periodu pred vama nećete baš imati previše i sreće pa je bolje da mirno prihvatite ovu činjenicu.

Jarac

Do polovine oktobra osjećat ćete se usamljeni više nego inače, čak i ako imate partnera koji će vas možda da vas frustrira u nekim situacijama. Vaša preosjetljivost, osjećaj usamljenosti i tuge postaće izraženiji nego inače pa izađite iz kuće i pokušajte da se oraspoložite.

Vodolija

Odnos s partnerom se poboljšava, nekako ćete da nađete balans, bićete više ravnopravni i više toga ćete dijeliti. Pred vama je emotivniji period u kojemu ćete očekivati više nježnosti od partnera.

Ribe

Kod vas se sprema neka zabava vezana za mlađe ljude, možda neki rođendan ili slično. Uglavnom, čeka vas veseli period u kojemu čete aktivno učestvovati u pripremama za zabavu, a kad do toga dođe, sva pažnja biće usmjerena na vas. Samcima to možda bude prilika da pronađu ljubav.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh