Svaštara

6 najgorih ljubavnika u horoskopu

Prije nego što se upustite u avanturu s pripadnikom jednog od ovih 6 znakova, dobro razmislite. Očajni su u krevetu!

Ljubavni par - Nezavisne

Rak

Rakovi obožavaju razgovor. Prije samog se*sa vole da komentarišu situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Oni s pričom nastavljaju i tokom samog čina i vrlo su kritični ako im se nešto ne sviđa. Ponekad će insistirati na izjavama ljubavi i naljutiti se ako ne dobiju ono što žele.

Djevica

Opšte je poznato da Djevicama niko nije dovoljno dobar i to vole da daju do znanja. Zamjeriće vam svaku sitnicu i uništiti dobro raspoloženje začas. Uvjereni su da su oni najbolji ljubavnici i da im nema premca.

Blizanci

Blizanci igraju prljavo. Navešće vas da pomislite da vole sve ono što i vi, a kada se svjetla ugase, primijetit ćete njihovu monotonost i pomisliti da razmišljaju o nečem sasvim drugom.

Jarac

Osobe rođene pod ovim znakom neviđeni su egoisti. Tražiće od vas da radite samo ono što njima odgovara, a neće se nimalo potruditi kako biste i vi uživali u trenutku. Ako primijetite da vas ne gledaju tokom se*sa, to je zato što zamišljaju drugu osobu.

Ribe

Emotivnost Riba predstavlja veliku manu kada je u pitanju se*s. Iako će pokušati da priguše svoja osjećanje prvih nekoliko puta, ubrzo će pokazati svoje pravo lice. Nemojte se iznenaditi ako se rasplaču tokom samog čina ili čak i nešto ranije.

Strijelac

Iako je vatreni znak, u krevetu je sve samo ne vatren. Tehnike zavođenja idu mu od ruke, probudiće vašu maštu, a zatim vas razočarati pasivnošću. Može se dogoditi i da se uspavaju tokom se*sa, koji je za njih zanimljiv samo kao ideja, ali ne i kao čin, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh