Svaštara

KENAN TAHIROVIĆ IMA ŽIVOTNU PRIČU: Manekena proslavio SPOT, ušao u RIJALITI, a ovo o njemu niko NE ZNA

Maneken Kenan Tahirović iznenadnu popularnost stekao je zahvaljujući Instagramu gdje je objavljivao fotografije koje je snimao njegov brat.

Kenan Tahirović - Screenshot

Žene su poludele za njim jer mnogo liči na turskog glumca koji u seriji “Sulejman Veličanstveni” igra lik Bali-bega, a javnost ga je zapazila u popularnim spotovima.

Kenan, živi u Sarajevu, ali u njegovom srcu posebno mesto zauzima Beograd.

“Često sam na relaciji Sarajevo-Beograd. Beograd je, uz Istanbul, grad koji obožavam, naravno posle Sarajeva. Često idem tamo, što zbog posla, što zbog ljubavi. Nikome do sada nisam pričao da sam kao beba sa dva meseca u zadnji tren preživeo i to samo zahvaljujući doktorima Kliničkog centra u Beogradu, gde sam ležao više od mesec dana. Tamo sam lečen jer sam rođen u Bijeljini i najbliža veća bolnica je bila upravo u Beogradu. Zbog toga imam neku posebnu emociju i poštovanje prema tom gradu”, istakao je svojevremeno Tahirović, prenosi kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh