Svaštara

Probudila se iz kome i saznala da su se vjenčali njen muž i njena majka

Brazilka Kamylla Wanessa Cordeiro de Melo upoznala je, kako kaže, muškarca svojih snova kada je imala 25 godina, piše The Sun, a prenosi Krstarica.

Kamylla Wanessa Cordeiro de Melo - Radiosarajevo

On je bio deset godina stariji od nje, ali bez obzira na tu razliku, zaljubili su se. Ljubav su krunisali brakom 2013., a godinu dana kasnije dobili su sina.

Njena bajka završila se 2017. godine kada je zbog moždanog udara završila na operaciji. Nakon toga bila je u komi 78 dana, a kada se probudila, saznala je užasne vijesti, prenosi “Radiosarajevo“.

Kamylla Wanessa Cordeiro de Mela i majka – Radiosarajevo

Njena majka i suprug započeli su aferu, a kasnije su se i venčali!

“Moja majka odlazila je u moju kuću kako bi pomagala mom suprugu i sinu dok sam ja bila u bolnici. Za ta četiri mjeseca dok sam se borila za život, suprug me je posjetio dva puta, a majka nijednom. Otac mi je saopštio vijesti kad sam se probudila. Od tada više ne mogu da je zovem majkom”, rekla je Kamylla.

Doživjela je dvostruku izdaju, razočaranje i najgoru bol u svom životu koju opisuje kao zabijanje noža u leđa. Ne može ni da povjeruje da su se njih dvoje vjenčali i da javno “slave” svoju ljubav. Sin viđa oca nekoliko puta sedmično, ali Kamila smatra da nije zdravo da 6-godišnjak bude izložen tako toksičnoj i groznoj situaciji.

Bol je ostavila iza sebe, a posljednjih 10 meseci uživa uz novog partnera. Fokusirana je, osim na njega, na svog oca i sina, prenosi The Sun.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh