Svaštara

Ovim znacima Zodijaka smiješi se sreća u oktobru

Astrolozi kažu kako će ovaj mjesec biti povoljan za sve znakove u smislu suočavanja s problemima i pružanja prilika za njihovo rešavanje, ali posebna radost čeka sljedeće znakove…

Žena - Unsplash.com

Zakoračili smo u oktobar koji sa sobom nosi žuto lišće koje opada svuda dok koračamo.

Ovaj mjesec pod uticajem Sunca i Saturna će određenim horoskopskim znakovima donijeti velike promjene u životu, koje će ih motivisati i dati im vetar u leđa za nove uspjehe.

Sve što zamisle, to će i ostvariti!

Ovan

Loš period pun razočaranja se definitivno završio za ovaj horoskopski znak. Nakon tuge i neizvjesnosti, sa dolaskom oktobra za Ovna kreće sretnije vrijeme.

Ovaj period vratiće im osmijeh na lice, ojačati samopouzdanje i doneti sreću kako poslovno, tako i privatno.

Rak

Rak je preko svojih leđa prevalio dosta tereta, te je zaslužio da mu se sreća i mir osmijehnu.

Od oktobra će konačno moći da se opuste i uživaju u stvarima koje vole. Stižu im i lijepe vijesti koje će im vratiti nadu, a imaće i podršku bliskih ljudi.

Strijelac

Ovom znaku zodijaka ništa nije išlo od ruke u septembru, ali to se sada mijenja. Oktobar je mjesec olakšanja, ispunjenosti i životne sreće za Strijelčeve. Sve loše ostavljaju za sobom.

Jarac

Pred ovim horoskopskim znakom je pozitivan period na svim poljima.

Za samo jedan mjesec doživjeće toliko lijepih stvari kakve drugi nisu za 12 mjeseci. Slijedi im odmor, sreća u ljubavi i uspjeh na poslu.

Slobodne osobe u znaku Jarca bi mogle pronaći partnera, dok će oni koji već imaju svoju porodicu, svu pažnju usmjeriti na njih.

Ribe

Krajem septembra Ribe su imale osjećaj da im u životu ništa ne ide od ruke. Kad su počeli da posustaju, stiže period olakšanja.

U oktobru će biti puni pozitivne energije, a mnogo će im značiti i podrška porodice i prijatelja.

Stoga, iskoritite sve prilike koje vam se pružaju ovog mjeseca jer su one čvrst temelj vaše sretnije budućnosti, prenosi “Atma“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh