Svaštara

Ko su najzlobniji znaci Zodijaka

Vjerovatno će vas i povrijediti, jer će vam istinu reći brutalno, na zloban način, ne uzimajući u obzir vaša osjećanja.

Djevojka - unsplash

Osobe rođene u ova 3 znaka uvijek će vam reći istinu – bila ona lijepa ili ružna. Vjerovatno će vas i povrijediti, jer će vam istinu reći brutalno, na zloban način, ne uzimajući u obzir vaša osjećanja.

Bik

Bikovi su veoma prirodne osobe koje će vam sve reći u lice. Mrze laž, a ne vjeruju ni u okolišanje, pa će vam sve sročiti odjednom, čak i ako će vas to rasplakati.

Blizanci

Blizanci su nevjerovatno egoistični i zlobni. Njih raduje tuđa patnja, pa će vam, pod velom iskrenosti, reći stvari koje i nisu toliko bitne, samo da bi vas rastužili.

Strijelac

Strijelci ne razmišljaju o tome hoće li nekoga povrijediti već samo smatraju da informacija treba da dopre do osobe koja treba da je čuje. Oni smatraju da vam time čine uslugu, bez obzira na način na koji su vam istinu rekli, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh