Svaštara

OVO JE SIN VIKI MILJKOVIĆ, nije mogao da hoda: A EVO KAKO IZGLEDA DANAS, pjevačica ga pokazala svima! (FOTO)

Viki ne dijeli često porodične fotografije na društvenim mrežama te mnogi ne znaju kako njen sin izgleda.

Viki ne dijeli često porodične fotografije na društvenim mrežama te mnogi ne znaju kako njen sin izgleda.

Podsjetimo, pjevačica je dugo u harmoničnom braku sa kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom, a sa njim ima sina Andreja. Pjevačica je objasnila zahvaljujući čemu njih dvoje imaju skladan odnos, bez trzavica i s kandala.

– Svaki dan je meni nešto novo i svaki dan je drugačiji jer se nas dvoje trudimo da jedno drugo zabavimo i svaki dan priredimo nešto novo i nama nikad nije dosadno. To i jeste na neki način recept za uspjeh. Poznajemo jako dobro jedno drugog i uvijek se trudimo da učinimo da nama bude lijepo, interesantno i drugačije – rekla je Viki u emisiji “Premijera”.

Njihov sin, koji je sa mamom nedavno došao na snimanje novog spota, otkrio je da mu mama nije stroga, ali da ipak umije i da ga kažnjava:

– Mene mama kažnjava tako što kaže “Ne smiješ da se igraš sa prijateljima mjesec dana” ili “Ne smiješ sada da gledaš televizor”, ali retko imam kazne. Samo imam kaznu, pošto idem u njemačku školu, pošto je tamo najbolja ocjena jedinica, pa ako dobijem možda trojku, onda dobijem kaznu, ali nije uopšte stroga – rekao je Andrej dok je pjevačica pokušavala da ga ućutka i napravi kao da to nije tačno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh